Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2014. Szeptember 01. 07:38, hétfő | Bulvár

Extrém buli, tomboló közönség – A Celebrate the 80’s & 90’s sztárjai mindent vittek!

Extrém buli, tomboló közönség – A Celebrate the 80’s & 90’s sztárjai mindent vittek!

Hazánkban teljesítette a jeges vizes kihívást David Hasselhoff.

David Hasselhoffot is elérte az Ice Bucket Challenge. A világsztár ráadásul Magyarországon teljesítette a kihívást: Hasselhoffot az Acceleration 2014 által szervezett Celebrate the 80’s & 90’s with the Hoff! 6. állomásának csúcspontjaként öntötték nyakon a színpadon egy láda jéggel. Augusztus 29-én este látványos időutazás részesei lehettek, akik Mogyoródra látogattak. A show-ra elővételben 9500 jegy kelt el, a közönség fénycsóvák, dögös koreográfiák, lézershow és a legnagyobb slágerek közepette bulizott a Hungaroringen.

Látványos showműsorral fogadta a közel tízezres közönséget a Celebrate the 80’s & 90’s with the Hoff. Az est házigazdája a Knight Riderből és a Baywatchból ismert David Hasselhoff volt, akinek Looking for Freedom című slágerét egy emberként énekelte mindenki, és aki nálunk teljesítette a világon néhány hét alatt végigsöprő jeges vizes kihívást. A világsztárt szexi táncoslányai által körülvéve öntötték le egy vödör jéggel - az őrjöngő közönség legnagyobb örömére. David Hasselhoff ezután kihívta a Baywatch csapatát és a Hungaroring egész közönségét a feladatra.

A Mogyoródra látogatók pirotechnikával, füst és konfettiágyúval felturbózott teltházas retró partiban vettek részt, ahol olyan sztárokkal buliztak együtt, mint Haddaway, a 2 Unlimited, a Vengaboys, Sabrina, a Snap Turbo B-je, DJ Sash!, a Twenty4Seven vagy az angol szex szimbólum Samantha Fox. A koncertek között vetített kisfilmek a 80-as, 90-es évek emlékezetes eseményeit elevenítették fel és a korszak legforróbb hangulatú bulijaiba repítették vissza a tomboló tömeget. A show-t az olyan világslágerek, mint a Boys, boys, boys, a What is love, a No Limit, vagy a Rhythm is a dancer mellett dögös jelmezekbe öltözött táncosok produkciói tették felejthetetlenné. A sztárok mellett természetesen a Knight Rider sorozatból jól ismert szuperautó, K.I.T.T. is jelen volt a bulin, a közönség nagy örömére.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára