Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2015. Május 27. 12:16, szerda | Bulvár
Forrás: Fénypont Média

Hátrafelé bowlingoztak a sztárok

Hátrafelé bowlingoztak a sztárok

Köztudott, hogy a Médiaválogatott sztárjai mindenféle örültségre kaphatóak. Ha éppen nem a sportot népszerűsítik, akkor vagy disznóölésen, borkóstolón vagy éppen rekord felállításban vesznek részt.

A Való Világ nyertes Robin és finalista társa Dóri, mint új tagok érkeztek a Szigetköz négycsillagos wellness szállodájába ahol a csapat néhány oszlopos tagja Müller Attila, Larion Zoé, Lui bűvész és Csordás Tibi várta őket.

„Mindenre felkészülten érkeztem. – kezdi Robin – korábbi csapatjátékosként tudtam, ha egy új bandába kerülsz, akkor át kell esned egy beavatási ceremónián. Nem tudtam nekem mit eszeltek ki a srácok, annyit mondtak, hogy hátrafelé kell bowlingozni. Már ott gyanús volt, hogy tuti csak én fogok háttal gurítani – nevet a VV győztes.

Valójában nem ez volt Robin beavatása, mert mindenki hátrafelé gurított. A rekordkísérlet ugyanis arról szólt, hogy hátrafelé gurítva 5 óra folyamatos játékkal minél több bábú dőljön el. A sztárok ezt sikerrel teljesítették. 5 óra alatt 2636 pontot értek el és ezzel magyar és világrekordot is felállítottak.

„Nagy volt a szám, amikor kitaláltuk ezt a kísérletet – emlékszik Müller Attila – gondoltam meg se kottyan majd, mert szeretek bowlingozni és az extrém kihívásokat is imádom. Ennek ellenére már a felénél néztem az órán, hogy mennyi van még vissza, mert a csuklóm szúrni kezdett. Valószínű egy korábbi sérülésem újulhatott ki, szerencsére azért nem kellett kiállnom a csapatból. Összeszorítottam a fogaimat és végig csináltam”

Sajnos nem csak Attila, hanem az új tag, Robin se úszta meg a sportolást sérülés nélkül. A VV-s olyan szerencsétlenül fogta meg a golyót az egyik gurítás előtt, hogy az kicsúszott a kezéből és telibe találta a jobb lábfejét.

„Látszik, hogy a Való Világ miatt kihagytam egy csomó időt, nem sportoltam és nem is mozogtam. Igaz most bemelegítettem, de mégis bedurrantak az izmaim, amit a helyi masszőr és Dóri lazított el. A lábamat pedig a wellnessben próbáltam pihentetni” – nevet.

A rekorderek a sportolás után örömmel álltak sorba egy kis frissítő masszázsra, valamint a szaunában lazítva beszélték meg a tapasztalataikat, mely szerint kemény munkán vannak túl és hála Isten az ő nevükhöz fűződik egy újabb rekord.

Címkék: bowling

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára