Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2014. Október 02. 09:13, csütörtök | Kék hírek
Forrás: MTI

Kamionnal ütközött egy autóbusz Vértesboglárnál

Kamionnal ütközött egy autóbusz Vértesboglárnál

Autóbusz és kamion ütközött Vértesboglár határában, a csütörtök reggeli balesetben többen megsérültek, köztük a busz sofőrje is. Az érintett útszakaszt lezárták – tájékoztatta a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság és az Alba Volán Zrt. szóvivője az MTI-t.

Juhász Károly rendőrségi szóvivő korábbi közlése szerint a forgalmat Csákvár és Alcsútdoboz felé terelik.
Farkas-Bozsik Gábor katasztrófavédelmi szóvivő arról tájékoztatott, hogy a busz az ütközés következtében árokba csapódott, és nekiütközött egy facsoportnak.
Pruzsina Alice, a közlekedési társaság kommunikációs főmunkatársa azt közölte, hogy a Mór-Budapest között közlekedő menetrend szerinti járat az alsóbbrendű úton haladt, amikor eddig ismeretlen ok miatt a szemből érkező nyerges vontató pótkocsija nekicsapódott a jármű bal elejének. Az ütközés az autóbusz vezetőfülkéjét érte, a sofőr megsérült.
A buszon negyven utas tartózkodott, közülük négyen könnyebb sérülést szenvedtek. Az autóbusz vezetőjének valószínűleg eltört a bokacsontja.
Az Alba Volán Zrt. mentesítő járatot küldött a helyszínre, amely minden sértetlen utast tovább szállított.
Az Országos Mentőszolgálat azt közölte, hogy öt könnyebbnek tűnő sérültet szállítottak a székesfehérvári kórházba: egy 60 év körüli férfit és négy nőt.

Címkék: Baleset-közúti

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.