Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

Csaló nőgyógyászokat ítéltek el a fővárosban
2016. December 16. 07:41, péntek | Kék hírek

Csaló nőgyógyászokat ítéltek el a fővárosban

Csalás miatt ítélte el a Nyírő Gyula Kórház Meddőségi Centrumának egykori vezetőjét és két társát jogerősen a Fővárosi Törvényszék csütörtökön Budapesten.

Felfüggesztett fogházbüntetésre ítéltek két nőgyógyászt Szekszárdon
2015. Október 21. 08:12, szerda | Belföld

Felfüggesztett fogházbüntetésre ítéltek két nőgyógyászt Szekszárdon

Egy-egy év, felfüggesztett fogházbüntetésre ítéltek kedden, nem jogerősen két szekszárdi nőgyógyászt, mert egy várandós nő halálát okozták a Tolna Megyei Balassa János Kórházban.

2012. Március 09. 14:11, péntek | Belföld

Geréb Ágnes három hónapos halasztást kapott

Geréb Ágnesnek csak májusban kell megkezdenie kétéves fogházbüntetése letöltését, mivel a Fővárosi Törvényszék a benyújtott kérelemre engedélyezte a három hónapos halasztást.

2012. Március 06. 07:15, kedd | Kék hírek

Előzetesben marad a nőgyógyász

Újabb két hónappal meghosszabbította a Veszprémi Városi Bíróság annak a várpalotai orvosnak az előzetes letartóztatását, aki ellen a rendőrség magzatelhajtás bűntettének megalapozott gyanúja miatt nyomoz.

2012. Február 21. 07:13, kedd | Kék hírek

Kuruzslással is vádolják Geréb Ágnest

Okirat-hamisításra történő felbujtással, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetéssel, sőt: kuruzslással is vádolja Geréb Ágnes bábát a Budapesti II. és III. Kerületi Ügyészség.

2011. Október 14. 14:53, péntek | Bulvár

Mikor ültetik be Tóth Vera petesejtjét a húgának?

Tóth Gabi már sokszor beszélt arról, mennyire vágyik rá, hogy anya lehessen, de erre korábbi nőgyógyászati műtétei miatt kicsi az esély. Az új hír szerint azonban nővére petesejtje megoldást jelenthet!