Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2023. Február 08. 11:12, szerda | Belföld
Forrás: Police.hu

24 éves sofőr próbált meg elmenekülni a rendőrök elől - Videóval

24 éves sofőr próbált meg elmenekülni a rendőrök elől - Videóval

A pomázi rendőrök eredtek a nyomába és fogták el azt a 24 éves nőt, aki a zsaruk többszöri jelzésének ellenére sem volt hajlandó megállni autójával.

Jogosítvány nélkül, vezetéstől eltiltás hatálya alatt akart meglépni, -nem sikerült.

Nem mindennapi üldözés vette kezdetét 2023. február 5-én reggel Budakalászon. Egy, a 11-es út felé közlekedő személygépkocsi sofőrjére kapták fel a fejüket a zsaruk, rémlett nekik, korábban már intézkedtek vele szemben, akkor jogosítvány nélkül, vezetéstől eltiltás hatálya alatt ült a volán mögé. Nem volt ez másként most sem.

A rendőrök hang és fényjelzéssel megállásra szólították fel a nőt, ő azonban erre fittyet hányva megpróbált menekülni. Több kapitányság, több egysége, egészen Dunakesziig autózott utána, időközben a sofőr érintőlegesen egy szolgálati autónak ütközött, defektet kapott. Mit sem törődve ezzel kilométereken keresztül nyomta tovább a gázt, az ámokfutás akkor ért véget, amikor lehajtott az útról és egy árokban állt meg. A nő és utasa kipattantak az autóból, és futva menekültek tovább a rendőrök elől, -a balesetben senki nem sérült meg. A nyomukban lévő egyenruhások T. Annát egy lakóparkban érték utol és elfogták, az autó utasát még keresik.

A 24 éves nő kihallgatásán beismerő vallomást tett, a gyanúsítás ellen panasszal nem élt. Felelősségét nem vitatta, elismerte a baleset okozását, és azt is, nincs jogsija, a vezetéstől korábban eltiltották.

A Dunakeszi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya az őrizetbe vett nővel szemben cserbenhagyás vétsége, valamint járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást, letartóztatását a bíróság 2023. február 8-án elrendelte.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 17. 13:38, szerda | Belföld

Sulyok Tamás: Karikó Katalin kiviteles büszkeséget szerzett nekünk, magyaroknak

Karikó Katalin kivételes büszkeséget szerzett nekünk, magyaroknak - jelentette ki az államfő kedden Szegeden.

2024. Április 17. 13:37, szerda | Belföld

Meteorológia: az ország egyes részein 24-25 Celsius-fokkal van hidegebb, mint hétfőn

Az ország egyes részen 24-25 Celsius-fokkal volt hidegebb kedd délután, mint hétfőn - derül ki a HungaroMet Zrt. kedd délutáni Facebook-bejegyzéséből.

2024. Április 17. 09:48, szerda | Belföld

NAK: Veszélyes lehet a fogyasztókra az ellenőrizetlen ukrán élelmiszer

Miközben az Európai Bizottság a saját termelőitől a világ legszigorúbb élelmiszerbiztonsági előírások betartását követeli meg, a szalmonellával fertőzött ukrán csirkehúst korlátozások nélkül beengedi.

2024. Április 17. 09:47, szerda | Belföld

Németh Szilárd: Európában a magyar családok kapták legolcsóbban az áramot és földgázt

A rezsicsökkentésnek köszönhetően 2024 márciusában Európában a magyar családok kapták legolcsóbban a háztartási villamos energiát és földgázt