Városlista
2020. február 21, péntek - Eleonóra

Hírek

2012. Április 04. 14:27, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

A bíróságról ment bulizni a javíthatatlan sztár

A bíróságról ment bulizni a javíthatatlan sztár

Hosszas huzavona után véget ért az ittas vezetés miatt elítélt Lindsay Lohan próbaideje. A szabaddá vált sztár a bíró intelme ellenére azonnal bulit szervezett.

Noha felelőtlen viselkedésével nemrég még komolyan kockáztatta a felmentő ítéletet, a bíróság úgy döntött, hogy lezárja Lindsay Lohan 2007-es ittas vezetési ügyét, és véget vet a sztár próbaidejének. Lohan a határozatot hatalmas felszabadultsággal fogadta, és bár a bírónő azzal engedte útjára, hogy hagyjon fel az ivással és a bulizással, az első dolga az volt, hogy még aznap estére összejövetelt szervezett a Los Angeles-i Chateau Marmont Hotelbe.

Az egyik jelenlévő szerint a partin hatalmas tömeg gyűlt össze, és rengeteg híresség is megjelent, köztük például Nicky Hilton, Kimberly Stewart és Brandon Davis - egy idő után azonban az ünnepelt kérésére megritkult a vendégsereg. "Eleinte annyian voltak, hogy szinte látni sem lehetett - árulta el a bennfentes. - Éjfél körül viszont Lindsay elkezdte kirúgni a helyről azokat, akiket nem ismert."

Az ismerős azt is elmondta, hogy Lohan ugyan a bírónő bulizással kapcsolatos tanácsát nem fogadta meg, de az alkoholra vonatkozó intelmet tőle szokatlan módon betartotta. "Csak beszélgetett. Én egyszer sem láttam nála italt - nyilatkozta. - A poharak helyett inkább a ruhákat váltogatta, ugyanis az este folyamán többször is átöltözött. Először fehérben volt, aztán fekete felsőre és farmerre cserélte a ruháját - alig néhány óra alatt vagy ötször tűnt el, hogy valami újat vegyen fel."

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 20. 16:04, csütörtök | Bulvár

Gáspár Kata: „Magamnak kellett kikaparni a gesztenyét”

A GLAMOUR Women of the Year Az év színésznő jelöltjei meséltek sikerről és sorsfordító pillanatokról.

2020. Február 20. 07:23, csütörtök | Bulvár

Kezdődik a 70. Berlini Nemzetközi Filmfesztivál

A Sigourney Weaver és Margaret Qualley főszereplésével készült My Salinger Year világpremierjével ma este elkezdődik a 70. Berlini Nemzetközi Filmfesztivál (Berlinale), a világ legnagyobb filmes közönségfesztiválja.

2020. Február 20. 07:09, csütörtök | Bulvár

Megvonná a királynő a királyi szó használati jogát Harrytől és Meghantól

Egybehangzó szerdai londoni médiaértesülések szerint II. Erzsébet királynő meg akarja tiltani Harry hercegnek és feleségének, Meghan hercegnőnek, hogy a Royal, vagyis a királyi szót márkanévként használják.

2020. Február 20. 05:09, csütörtök | Bulvár

Dexter Fletcher újból megrendezi Az Angyalt

A Rocketman és a Bohém rapszódia rendezője, Dexter Fletcher újra filmet forgat a hatvanas évek népszerű tévésorozata, Az Angyal nyomán - osztotta meg értesülését kedden a Variety.com.