Városlista
2020. szeptember 22, kedd - Móric

Hírek

2012. Április 04. 14:27, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

A bíróságról ment bulizni a javíthatatlan sztár

A bíróságról ment bulizni a javíthatatlan sztár

Hosszas huzavona után véget ért az ittas vezetés miatt elítélt Lindsay Lohan próbaideje. A szabaddá vált sztár a bíró intelme ellenére azonnal bulit szervezett.

Noha felelőtlen viselkedésével nemrég még komolyan kockáztatta a felmentő ítéletet, a bíróság úgy döntött, hogy lezárja Lindsay Lohan 2007-es ittas vezetési ügyét, és véget vet a sztár próbaidejének. Lohan a határozatot hatalmas felszabadultsággal fogadta, és bár a bírónő azzal engedte útjára, hogy hagyjon fel az ivással és a bulizással, az első dolga az volt, hogy még aznap estére összejövetelt szervezett a Los Angeles-i Chateau Marmont Hotelbe.

Az egyik jelenlévő szerint a partin hatalmas tömeg gyűlt össze, és rengeteg híresség is megjelent, köztük például Nicky Hilton, Kimberly Stewart és Brandon Davis - egy idő után azonban az ünnepelt kérésére megritkult a vendégsereg. "Eleinte annyian voltak, hogy szinte látni sem lehetett - árulta el a bennfentes. - Éjfél körül viszont Lindsay elkezdte kirúgni a helyről azokat, akiket nem ismert."

Az ismerős azt is elmondta, hogy Lohan ugyan a bírónő bulizással kapcsolatos tanácsát nem fogadta meg, de az alkoholra vonatkozó intelmet tőle szokatlan módon betartotta. "Csak beszélgetett. Én egyszer sem láttam nála italt - nyilatkozta. - A poharak helyett inkább a ruhákat váltogatta, ugyanis az este folyamán többször is átöltözött. Először fehérben volt, aztán fekete felsőre és farmerre cserélte a ruháját - alig néhány óra alatt vagy ötször tűnt el, hogy valami újat vegyen fel."

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 22. 18:01, kedd | Bulvár

Andonik Jako Sport vendége Kefír - VIDEÓ

A rendhagyó Andonik Jakos Sport magazin sorozat a vendége Kefír (V-Tech) volt, aki elárulta, hogy melyik az az egy sport, amit nem szeret, és mik azok, amikben gyermekkorában jeleskedett. Tartsatok velünk!

2020. Szeptember 22. 08:40, kedd | Bulvár

Főzzünk Robival! Pulykamáj puliszkával és zöldségekkel - VIDEÓ

Robi megmutatja nekünk, hogy a májat milyen körettel érdemes elkészíteni, hogy az ízletes legyen. Tudtad, hogy Robinak szakácskönyve is megjelent, amiben a kedvenc receptjeit osztotta meg rajongóival?

2020. Szeptember 21. 08:00, hétfő | Bulvár

Csütörtökön kerül a mozikba Horvát Lili hipnotikus szerelmesfilmje

Horvát Lili új, hipnotikus filmjében egy szerelmes nő fantáziavilága keveredik a valósággal; a Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre szeptember 24-én kerül országszerte a mozikba.

2020. Szeptember 20. 07:00, vasárnap | Bulvár

Andonik Jako Sport vendége MC Hawer - VIDEÓ

Milyen viszonyban van MC Hawer a sportokkal? A videóból kiderül!