Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2020. Március 18. 09:01, szerda | Bulvár
Forrás: mti

A Fekete özvegy bemutatója is késik

A Fekete özvegy bemutatója is késik

Meghatározatlan időre elhalasztja a Disney a régóta várt Fekete özvegy című képregényfilm forgalmazását a koronavírus-járvány terjedése miatt.

Számos szuperprodukció, köztük az Avatar, valamint a Legendás állatok és gondozásuk 3. részének forgatása is leállt és Amerika-szerte bezártak a mozik.

A Disney filmstúdió kedden jelentette be, hogy a koronavírus okozta járvány miatt nem kezdi meg a Fekete özvegy forgalmazását Észak-Amerikában május 1-jén. A stúdió nem jelölt ki újabb dátumot a bemutatóra. A Marvel-univerzum különálló képregényfilmjét Scarlett Johansonnal a főszerepben Magyarországon forgatták.

A Disney egyúttal azt is közölte, hogy a Dev Patellel forgatott Copperfield Dávid című film május 8-i bemutatását is elhalasztotta és a Nő az ablakban című Amy Adamsszal készült thriller sem kerül májusban a mozikba.

A The Hollywood Reporter keddi beszámolója szerint a mozik Egyesült Államok-szerte egymás után zárnak be a járvány terjedése miatt. Hétfőn a két legnagyobb amerikai mozilánc, a Regal Cinemas és az AMC Theaters jelentette be a Cinemarkkal együtt, hogy minden mozijukat határozatlan ideig bezárják. Az AMC azzal számol, hogy a zárlat hattól 12 hétig is eltarthat, ami súlyos hatással lesz a filmiparra és a jegyeladásra.

Közben James Cameron Avatar-folytatásainak forgatását is felfüggesztették Új-Zélandon.

A 2009-ben bemutatott Avatarhoz párhuzamosan négy folytatás készül, számos halasztás után úgy volt, hogy az első idén év végén készül el és jövő decemberben látható majd a mozikban, a következő epizódokat pedig 2023, 2025 és 2027 decemberében nézheti meg a közönség. A produkció még nem tudja, hogy a járvány miatti késlekedés hogyan hat majd a bemutatókra.

Az ugyancsak nagy várakozás övezte, David Yates rendezésében készülő Legendás állatok és megfigyelésük 3. részének felvételei hétfőn kezdődtek volna. A Warner Bros. stúdió azonban a koronavírus-járvány miatt szintén leállította a forgatást.

Címkék: bemutató, film, halasztás, mozi

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.