Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2014. November 20. 17:08, csütörtök | Belföld
Forrás: MTI

A hétvégén mínuszokra is készülni kell

A hétvégén mínuszokra is készülni kell

A hétvégén nem várható csapadék, de helyenként előfordulhat ködszitálás. A leghidegebb órákban többfelé mínuszokra is készülni kell, s néhol napközben sem lesz 3 Celsius-foknál melegebb - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből.

Péntekre virradó éjszaka foltokban köd képződik. Napközben a Dunántúlon gomolyfelhők képződnek, de emellett általában több órára kisüt a nap. A Dunától keletre több lesz a felhő, kevesebb a napsütés, de csapadék sehol sem valószínű. A legalacsonyabb hőmérséklet általában mínusz 2 és plusz 3 fok között, a legmagasabb hőmérséklet 6-10 fok között alakul - olvasható az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzésben.
Szombaton és vasárnap nagyrészt borult, párás, helyenként tartósan ködös idő várható, csupán kisebb körzetekben süthet ki a nap. A ködös területeken előfordulhat szitálás. A minimumhőmérséklet mínusz 1 és plusz 4 fok között valószínű. Napközben 3-9 fokig melegszik a levegő.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Működő gyermekvédelem létrehozását követelte demonstráción Magyar Péter

Működő, a gyermekeket valóban védő gyermekvédelmi rendszer kialakítását követelte Magyar Péter, a volt igazságügyi miniszter volt férje a Belügyminisztérium épülete előtt megtartott demonstráción, pénteken Budapesten.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Ásványolaj szövetség: a középmezőnyben vannak a magyarországi üzemanyagárak a környező országok között

Európai uniós összehasonlításban a magyarországi benzinárak a 18., a dízelárak a 12. helyen állnak, a környező hat országgal összehasonlítva pedig továbbra is a középmezőnyben van Magyarország

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk

Azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk, van mit megvédenünk: van családunk, hazánk, otthonunk, nemzetünk