Városlista
2020. szeptember 23, szerda - Tekla

Hírek

2011. Október 20. 14:49, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

A klinikai halálból hozták vissza

A klinikai halálból hozták vissza

Úgy tűnik mindenkinek elege van a Stohl-hírekből, a neten kőkeményen gyalázzák a börtönben ülő színészt. De a mérgezés folytatódik. Kiderült, hogy Stohlt már többször klinikai halálból hozták vissza.

Ha lesz szobra az emberi felelőtlenségnek, akkor könnyen előfordulhat, hogy azt Stohlról fogják megmintázni. Kiderült, hogy már többször a klinikai halál állapotából hozták vissza, sőt kétszer gégemetszés mentette meg az életét! És ő ennek ellenére rohant újra meg újra a vesztébe! A gyakran emlegetett Pali bácsi-féle baleset előtt Stohl annyira összetörte magát, hogy többször is klinikai halál állapotából kellett defibrillátorral visszahozni, sőt gégemetszést hajtottak rajta végre... Barátai kérték, hogy ezek az ijesztő részek, a sztárokat sértegető kitételekkel együtt kerüljenek ki az elhíresült könyvből, de Stohl szájába harapva csak ennyit mondott: "Nekem már nincs titkolnivalóm!"

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 22. 18:01, kedd | Bulvár

Andonik Jako Sport vendége Kefír - VIDEÓ

A rendhagyó Andonik Jakos Sport magazin sorozat a vendége Kefír (V-Tech) volt, aki elárulta, hogy melyik az az egy sport, amit nem szeret, és mik azok, amikben gyermekkorában jeleskedett. Tartsatok velünk!

2020. Szeptember 22. 08:40, kedd | Bulvár

Főzzünk Robival! Pulykamáj puliszkával és zöldségekkel - VIDEÓ

Robi megmutatja nekünk, hogy a májat milyen körettel érdemes elkészíteni, hogy az ízletes legyen. Tudtad, hogy Robinak szakácskönyve is megjelent, amiben a kedvenc receptjeit osztotta meg rajongóival?

2020. Szeptember 21. 08:00, hétfő | Bulvár

Csütörtökön kerül a mozikba Horvát Lili hipnotikus szerelmesfilmje

Horvát Lili új, hipnotikus filmjében egy szerelmes nő fantáziavilága keveredik a valósággal; a Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre szeptember 24-én kerül országszerte a mozikba.

2020. Szeptember 20. 07:00, vasárnap | Bulvár

Andonik Jako Sport vendége MC Hawer - VIDEÓ

Milyen viszonyban van MC Hawer a sportokkal? A videóból kiderül!