Városlista
2021. január 26, kedd - Vanda

Hírek

2012. Május 12. 14:13, szombat | Bulvár
Forrás: STOP / Orange

A színpadon akar meghalni a világsztár

A színpadon akar meghalni a világsztár

Tom Jones képtelen lenne visszavonulni, épp ezért inkább fellépés közben szeretne eltávozni az élők sorából.

A 71 éves walesi énekes, aki jelenleg az egyik tehetségkutató műsor zsűritagja, nemrég készítette el legújabb albumát és esze ágában sincs befejezni pályafutását. Mint mondja, fogalma sincs, mi mással is foglalkozhatna ezen kívül.

"Remélem, az életem természetes úton, egyik pillanatról a másikra ér majd véget. A legegyszerűbb az lenne talán, ha a színpadon esnék össze holtan. Utálom még csak a gondolatát is annak, hogy egyszer majd nem leszek képes énekelni. Elképzelni sem tudom, mivel tölteném ki az időmet akkor. Borzalmas lenne, ha mások számait kéne hallgatnom és közben arra gondolni, hogy ezt én többé már nem tudom megcsinálni" - mesélte a The Daily Star magazinnak.

"Az megeshet, hogy egyszer majd belefáradok a turnékba és nem vállalok újabbat hosszabb ideig. De arra kényszeríteni, hogy otthon üljek önsajnálatban? Soha!" - tette hozzá.

Orange / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2021. Január 25. 16:02, hétfő | Bulvár

Kevés is elég volt Liam Neeson akciófilmjének az első hely megőrzéséhez

Liam Neeson akciófilmje, a The Marksman második hete tartja vezető helyét a gyengélkedő észak-amerikai mozis piac jegyárbevételi toplistáján, a hétvégén mindössze 2 millió dollárt (587,6 millió forint) hozott.

2021. Január 22. 19:10, péntek | Bulvár

Újabb Trónok harca-előzménysorozat készül

Újabb Trónok harca-előzménysorozat készül az HBO csatornánál George R. R. Martin A Hét Királyság lovagja című novelláskötete alapján.

2021. Január 21. 08:00, csütörtök | Bulvár

Először számoltak meg elefántokat a világűrből

Először sikerült megszámolni állatokat mesterséges intelligenciával összekapcsolt műholdkamerákkal nagy kiterjedésű földrajzi térségében, ami fontos lépés a veszélyeztetett fajok populációinak megfigyelése terén.

2021. Január 19. 11:00, kedd | Bulvár

Gal Gadot főszereplésével készül kémthriller a Netflixnek

A Netflix szerezte meg a Heart of Stone című kémthriller forgalmazási jogait, amelynek főszerepét az izraeli filmcsillag, Gal Gadot játssza - osztotta meg értesülését a deadline.com hollywoodi hírportál.