Városlista
2019. június 25, kedd - Vilmos

Hírek

2011. Augusztus 06. 14:49, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

A sztár aprócska, fehér bikinije nem takar semmit

A sztár aprócska, fehér bikinije nem takar semmit

Úgy tűnik, ez a vakáció a vetkőzésről szól! Olyan cseles bikinit választott a csodás tengerpartra az énekesnő, ami egyszerre takar és mindent megmutat.

Rihanna (23) nem irigy természetű, egyik nap a Kadooment karneválon vetkőzött le annyira, amennyire az csak lehetséges, most pedig olyan kétrészes fürdőruhát választott, ami nem sok munkát ad a férfiképzeletnek. Szemmel láthatóan ragyogó formában van a popsztár, akinek hibátlan testét sem narancsbőr, sem löttyenő háj nem csúfítja, és még sincs csontsoványra fogyasztva, mint azt sok feltörekvő sztár teszi. 

Ráadásul nem is nagyon foglalkozott az őt bámulókkal, egyszerűen jól érezte magát a barátaival: csónakázott, jetskizett és rengeteget nevetett. Egy valaki viszont most hiányzott a képből: Negus Sealy, élete első nagy szerelme, akivel olyan jól érezte magát a Kadooment napon.

Címkék: rihanna

Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 24. 07:12, hétfő | Bulvár

A Toy Story 4 könnyedén tört az észak-amerikai mozis toplista élére

Ugyan többet vártak tőle, 118 millió dolláros (33,6 milliárd forintos) hétvégi jegyárbevételével mégis könnyedén nyerte meg az észak-amerikai mozis hétvégét a Pixar családi animációja, a Toy Story 4.

2019. Június 22. 17:00, szombat | Bulvár

Az okosgumik fejlesztésére koncentrál a jövőben a Bridgestone

Az okosgumik fejlesztésére koncentrál a jövőben a Bridgestone, amely nemcsak a flottakezelőknek, hanem a magánvásárlóknak is szeretne a közeljövőben adatokat közlő abroncsokat értékesíteni.

2019. Június 21. 08:56, péntek | Bulvár

Aranyérmes sportolók lepték meg a hátrányos helyzetű gyermekeket

Fodor Rajmund, Kokó, Verrasztó Dávid és Madaras Norbert sportsikerükről is meséltek a kicsiknek

2019. Június 20. 19:02, csütörtök | Bulvár

Ed Sheeran új lemezén világsztárok sora szerepel

Cardi B, Bruno Mars, Stormzy és még számos világsztár énekes és rapper működik közre Ed Sheeran új, No 6 Collaborations Project című új lemezén, amely július 12-én kerül a boltokba.