Városlista
2019. szeptember 23, hétfő - Tekla

Hírek

2011. Augusztus 06. 14:49, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

A sztár aprócska, fehér bikinije nem takar semmit

A sztár aprócska, fehér bikinije nem takar semmit

Úgy tűnik, ez a vakáció a vetkőzésről szól! Olyan cseles bikinit választott a csodás tengerpartra az énekesnő, ami egyszerre takar és mindent megmutat.

Rihanna (23) nem irigy természetű, egyik nap a Kadooment karneválon vetkőzött le annyira, amennyire az csak lehetséges, most pedig olyan kétrészes fürdőruhát választott, ami nem sok munkát ad a férfiképzeletnek. Szemmel láthatóan ragyogó formában van a popsztár, akinek hibátlan testét sem narancsbőr, sem löttyenő háj nem csúfítja, és még sincs csontsoványra fogyasztva, mint azt sok feltörekvő sztár teszi. 

Ráadásul nem is nagyon foglalkozott az őt bámulókkal, egyszerűen jól érezte magát a barátaival: csónakázott, jetskizett és rengeteget nevetett. Egy valaki viszont most hiányzott a képből: Negus Sealy, élete első nagy szerelme, akivel olyan jól érezte magát a Kadooment napon.

Címkék: rihanna

Ezek érdekelhetnek még

2019. Szeptember 20. 18:05, péntek | Bulvár

Állandó fülgyulladás okozhatta a neandervölgyi ember kihalását

A neandervölgyi ember kihalása összefügghet azzal, hogy egész életében állandó fülgyulladás gyötörte a fülkürtök (vagy Eustach-kürt) felépítése miatt, amely hasonlít a mai gyermekek fülkürtjének szerkezetéhez

2019. Szeptember 20. 14:35, péntek | Bulvár

Amilyen a gazda, olyan a kutyája

Gyakoribb a túlsúlyos kutya a kövér gazdiknál, mint a normál testsúlyú kutyatulajdonosoknál - derítette ki a Koppenhágai Egyetem állatorvosainak kutatása.

2019. Szeptember 20. 07:11, péntek | Bulvár

Workshopot tart Magyarországon Madonna és a Red Hot Chilli Peppers producere

Workshopot tart Magyarországon Madonna, Kendrick Lamar és a Red Hot Chilli Peppers producere, Philippe Weiss a Budapest Showcase Hub (BUSH) fesztiválon, amelyet november 13. és 15 között rendeznek meg Budapesten.

2019. Szeptember 19. 13:53, csütörtök | Bulvár

Saját templomából lopott műkincseket egy pap Máltán

Saját templomából lopott el műkincseket mintegy 100 ezer euró (33 millió forint) értékben egy pap Máltán.