Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2015. Augusztus 13. 07:15, csütörtök | Bulvár
Forrás: MTI

Az új Twin Peaks-sorozat forgatása szeptemberben kezdődik

Az új Twin Peaks-sorozat forgatása szeptemberben kezdődik

Szeptemberben kezdődik az új Twin Peaks-sorozat forgatása. Még nem dőlt el, hány epizód készül, de David Lynch rendezi az összest.

A kultsorozat folytatásától kedden a Tévékritikusok Szövetségének tagjai előtt beszélt a Showtime Networks elnöke, David Nevins. Mint mondta, bár Lynch tavasszal arról írt Twitterén, hogy kiszáll a projektből, neki nem volt kétsége afelől, hogy vissza fog térni.

A rendező-forgatókönyvíró áprilisban a költségvetés szűkösségére hivatkozva jelentette be távozását. A csatornának azonban végül mégis sikerült visszaédesgetnie. Nevins hangsúlyozta, hogy kiemelt programként kezeli a sorozatot, amelyet Lynch úgy rendez meg, mintha egy nagyon hosszú mozifilm lenne.

Az elnök egyelőre a 2017-es bemutatót tűzte ki célul, de nem zárta ki, hogy már jövőre sugározni tudják a szériát. Kyle MacLachlan visszatérésén kívül nem akart mást elárulni a szereposztásról, csupán annyit, hogy még nem zárult le. Azt viszont egy kérdésre megerősítette, hogy a forgatás Los Angelesben és Washington államban zajlik majd - írta a slasfilm.com filmes portál.

Az egykori Twin Peaks-sorozat folytatásának van egy különleges apropója is: éppen 25 éve mondta a filmben Laura Palmer, hogy "Viszlát 25 év múlva".

Az ABC csatornán futó Twin Peaks 1990-ben és 1991-ben két évadot ért meg. A sorozat három Golden Globe-díjat kapott, és hatalmas sikert aratott Angelo Badalamenti sorozathoz komponált zenéje is. A történetben Dale Cooper (Kyle MacLachlan) FBI-ügynök egy brutálisan meggyilkolt fiatal lány, Laura Palmer ügyében nyomozott a képzeletbeli, titokzatos Twin Peaks városkában. Az új széria napjainkban játszódik és "régóta várt válaszokkal" is szolgál majd - közölte még ősszel a Showtime.

Címkék: film, sorozat, twin peaks

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.