Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2011. December 07. 08:12, szerda | Bulvár
Forrás: Stop.hu/Kiskegyed

Barátai aggódnak Keresztes Ildikóért

Barátai aggódnak Keresztes Ildikóért

Keresztes Ildikó rendkívül mély érzésű ember. Egy közeli barátja szerint egész életét ez a mentalitás jellemzi.

Bár most kifelé azt mutatja, könnyedén veszi, hogy az egész ország az ő megcsalásáról beszél, belül szorong és tele van fájdalommal.

- Mi, akik szeretjük, nagyon aggódunk érte, hiszen amúgy is nagyon érzékeny, depresszióra hajlamos személyiség, aki élete legnehezebb időszakát most éli át - mondja az énekesnő egyik jó barátja.

Az X-Faktor mentora megerősítette, hogy esze ágában sincs elválni férjétől, az Edda basszusgitárosától. A lelke mélyén abban reménykedik, hogy elmúlik Kicska Lászlónál a szerelem a jóval fiatalabb új barátnője iránt.

- Szó sincs itt válásról! Mélypontra került a kapcsolatunk, ahonnan még lehet visszaút. Voltak már nehéz szakaszai a házasságunknak, túléltük őket! A férjemmel mindezek ellenére jó a viszonyunk, és még egyikünk sem tudja, mit hoz majd a jövő - olvasható a Kiskegyedben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára