Városlista
2019. szeptember 23, hétfő - Tekla

Hírek

2011. Augusztus 06. 14:45, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Beszóltak Katalin hercegnőnek

Beszóltak Katalin hercegnőnek

Bár sokan becsülik nagyra szolid életmódja miatt Vilmos herceg feleségét, akad olyan is, aki csúnyán megszólja érte.

Kelly Osbourne újabban nem bír magával, és sorozatosan beszól. Nemrég az újabban eléggé kigömbölyödött Christina Aguilerára mondta, hogy "kövér szuka", most pedig Katalin hercegnő kapta meg tőle a magáét. A Tonight Show vendégeként fejtette ki, hogy szerinte Kate-nek nem kellene újrahasznosítani a ruháit, még akkor sem, ha ezzel bebizonyítja, hogy mennyire takarékos. 

"Nos, sajnálom, de ha enyém lenne ez az állás, én csak egyszer viselném [a ruhákat] - nyilatkoztatta ki. - Amennyiben én leszek a r***dt királynője Angliának, akkor csak egyszer viselem azt a ruhát, hisz feladom életem hátralevő részét, a magánéletemet, a legkevesebb, hogy minden napra kapjak egy új ruhát." Jay Leno, a műsorvezető közbe szólt: "És mi van az alsóneműkkel? Kidobnád azokat is?" "Ha tehetném, megtenném. Ez nagyon jó ötlet!" - replikázott Kelly, aki fogyása óta valahogy nem fér a bőrébe, bár dundin sem volt épp az a kezes személyiség...

Címkék: osbourne

Ezek érdekelhetnek még

2019. Szeptember 20. 18:05, péntek | Bulvár

Állandó fülgyulladás okozhatta a neandervölgyi ember kihalását

A neandervölgyi ember kihalása összefügghet azzal, hogy egész életében állandó fülgyulladás gyötörte a fülkürtök (vagy Eustach-kürt) felépítése miatt, amely hasonlít a mai gyermekek fülkürtjének szerkezetéhez

2019. Szeptember 20. 14:35, péntek | Bulvár

Amilyen a gazda, olyan a kutyája

Gyakoribb a túlsúlyos kutya a kövér gazdiknál, mint a normál testsúlyú kutyatulajdonosoknál - derítette ki a Koppenhágai Egyetem állatorvosainak kutatása.

2019. Szeptember 20. 07:11, péntek | Bulvár

Workshopot tart Magyarországon Madonna és a Red Hot Chilli Peppers producere

Workshopot tart Magyarországon Madonna, Kendrick Lamar és a Red Hot Chilli Peppers producere, Philippe Weiss a Budapest Showcase Hub (BUSH) fesztiválon, amelyet november 13. és 15 között rendeznek meg Budapesten.

2019. Szeptember 19. 13:53, csütörtök | Bulvár

Saját templomából lopott műkincseket egy pap Máltán

Saját templomából lopott el műkincseket mintegy 100 ezer euró (33 millió forint) értékben egy pap Máltán.