Városlista
2019. június 25, kedd - Vilmos

Hírek

2011. Augusztus 06. 14:45, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Beszóltak Katalin hercegnőnek

Beszóltak Katalin hercegnőnek

Bár sokan becsülik nagyra szolid életmódja miatt Vilmos herceg feleségét, akad olyan is, aki csúnyán megszólja érte.

Kelly Osbourne újabban nem bír magával, és sorozatosan beszól. Nemrég az újabban eléggé kigömbölyödött Christina Aguilerára mondta, hogy "kövér szuka", most pedig Katalin hercegnő kapta meg tőle a magáét. A Tonight Show vendégeként fejtette ki, hogy szerinte Kate-nek nem kellene újrahasznosítani a ruháit, még akkor sem, ha ezzel bebizonyítja, hogy mennyire takarékos. 

"Nos, sajnálom, de ha enyém lenne ez az állás, én csak egyszer viselném [a ruhákat] - nyilatkoztatta ki. - Amennyiben én leszek a r***dt királynője Angliának, akkor csak egyszer viselem azt a ruhát, hisz feladom életem hátralevő részét, a magánéletemet, a legkevesebb, hogy minden napra kapjak egy új ruhát." Jay Leno, a műsorvezető közbe szólt: "És mi van az alsóneműkkel? Kidobnád azokat is?" "Ha tehetném, megtenném. Ez nagyon jó ötlet!" - replikázott Kelly, aki fogyása óta valahogy nem fér a bőrébe, bár dundin sem volt épp az a kezes személyiség...

Címkék: osbourne

Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 24. 07:12, hétfő | Bulvár

A Toy Story 4 könnyedén tört az észak-amerikai mozis toplista élére

Ugyan többet vártak tőle, 118 millió dolláros (33,6 milliárd forintos) hétvégi jegyárbevételével mégis könnyedén nyerte meg az észak-amerikai mozis hétvégét a Pixar családi animációja, a Toy Story 4.

2019. Június 22. 17:00, szombat | Bulvár

Az okosgumik fejlesztésére koncentrál a jövőben a Bridgestone

Az okosgumik fejlesztésére koncentrál a jövőben a Bridgestone, amely nemcsak a flottakezelőknek, hanem a magánvásárlóknak is szeretne a közeljövőben adatokat közlő abroncsokat értékesíteni.

2019. Június 21. 08:56, péntek | Bulvár

Aranyérmes sportolók lepték meg a hátrányos helyzetű gyermekeket

Fodor Rajmund, Kokó, Verrasztó Dávid és Madaras Norbert sportsikerükről is meséltek a kicsiknek

2019. Június 20. 19:02, csütörtök | Bulvár

Ed Sheeran új lemezén világsztárok sora szerepel

Cardi B, Bruno Mars, Stormzy és még számos világsztár énekes és rapper működik közre Ed Sheeran új, No 6 Collaborations Project című új lemezén, amely július 12-én kerül a boltokba.