Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2021. Október 18. 16:02, hétfő | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Bozótvágóval ölte meg két ismerősét is

Bozótvágóval ölte meg két ismerősét is

Befejezték a rendőrök a nyomozást az ellen a férfi ellen, aki januárban megölte két ismerősét Szegeden.

A férfire január 6-án 20 óra után figyeltek fel a körzeti megbízottak a belvárosban. A rendőröknek feltűnt a férfi zavart viselkedése, illetve a ruházatán lévő vérszennyeződés, ezért igazoltatták őt – közölte a rendőrség.

A 31 éves férfi ekkor elmondta, hogy nem sokkal korábban megölte két ismerősét. A Szegedi Rendőrkapitányság egyenruhásai az előadott történet ellenőrzése során megállapították, hogy az elkövető egy szegedi kiserdőben bántalmazta, ezután bozótvágó késsel olyan súlyosan megsebesítette a férfiakat, hogy mindketten a helyszínen meghaltak.

Az eljárás vizsgálati szakaszában az elkészült szakvélemények alapján az egyik sértett vonatkozásában a különös kegyetlenség is felmerült.

A férfi ellen emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás, melynek iratait a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai vádemelési javaslattal megküldtek az ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Működő gyermekvédelem létrehozását követelte demonstráción Magyar Péter

Működő, a gyermekeket valóban védő gyermekvédelmi rendszer kialakítását követelte Magyar Péter, a volt igazságügyi miniszter volt férje a Belügyminisztérium épülete előtt megtartott demonstráción, pénteken Budapesten.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Ásványolaj szövetség: a középmezőnyben vannak a magyarországi üzemanyagárak a környező országok között

Európai uniós összehasonlításban a magyarországi benzinárak a 18., a dízelárak a 12. helyen állnak, a környező hat országgal összehasonlítva pedig továbbra is a középmezőnyben van Magyarország

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk

Azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk, van mit megvédenünk: van családunk, hazánk, otthonunk, nemzetünk