Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2016. Július 16. 09:00, szombat | Bulvár
Forrás: mti

Bruce Willis zsarut és megszállott igazságosztót is alakít

Bruce Willis zsarut és megszállott igazságosztót is alakít

Bruce Willis hamarosan elkezdi a First Kill című film forgatását, amelyben zsaruszerepet játszik, emellett elvállalta a Bosszúvágy remake-jének főszerepét is, amelyet annak idején Charles Bronson alakított.

A First Kill című thrillert Steven C. Miller rendezi. A filmet az EFO (Emmett Furla Oasis) Films gyártja, amellyel Bruce Willis már 10 produkción dolgozott. A forgatókönyvet Nick Gordon írta, a forgatás augusztusban kezdődik Cincinnatiben. Willis rendőrfőnököt alakít, aki megpróbál megoldani egy emberrablási ügyet, miközben gyorsan ketyeg az óra - számolt be róla a Deadline.com hollywoodi filmes hírportál.

Az 1974-ben készült és nagy sikert arató Bosszúvágyból Eli Roth (Kabinláz, Motel) forgat felújítást. Willis a bosszúálló Charles Bronson szerepét veszi át a produkcióban. Az eredeti forgatókönyvet Joe Carnahan, Scott Alexander és Larry Karaszewski dolgozta át.

A több mint 40 éve bemutatott amerikai bűnügyi film alapjául Brian Garfield 1972-ben megjelent regénye szolgált. A krimit Michael Winner rendezte, Bronson egy építészt alakított, akinek feleségét meggyilkolják, a lányát pedig megerőszakolják, és mikor az utcán őt is megtámadják, nekilát, hogy maga tegyen rendet a New York-i utcákon. A film sikerét követően még négy folytatás készült húsz év alatt. A Bosszúvágy-filmek sok bírálatot is kaptak annakidején az önbíráskodás ábrázolásáért.

Címkék: bruce willis, film, mozi

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.