Városlista
2019. szeptember 23, hétfő - Tekla

Hírek

2011. Augusztus 07. 14:49, vasárnap | Bulvár
Forrás: STOP

Caramel készül valamire Szily Nórával

Caramel készül valamire Szily Nórával

Munkája a szenvedélye. Molnár Ferenc Caramel nagy ajándéknak és szerencsének tartja, hogy azzal foglalkozhat, amit szeret. A zene szeretetéért zenél, nem az ismertségért, vagy a sikerért, vagy anyagi javakért.

 -Még csak beszélgetünk erről Szily Nórával, mert eddig eszembe sem jutott, hogy könyvet kellene megjelentetni az életemről. Az ötlet úgy jött, hogy sikerült egy nagy anyagot írnia Nórinak rólam és annyira jól éreztem magam és olyan jó hangulata volt az interjúnak, hogy utána elgondolkodtunk, ebből a kettőnk közötti lelki kapcsolatból mit lehetne kihozni. Azt találtuk ki, hogy a riportot lehetne bővíteni egy sokkal nagyobb lélegzetvételű írássá. Amiben olyan titkokat árulok el, amit mondjuk egy újságban nem. Így személyesebb hangvételű lenne, és az olvasó mélyebben beleláthatna az életembe. Egyelőre agyalunk a dolgon és nagyon reméljük, hogy a közeljövőben összejön - árulja el a sorry! magazinnak Caramel, aki most készíti új lemezét, és szeretné, ha ez lenne zenei munkásságának főműve.

STOP

Címkék: caramel

Ezek érdekelhetnek még

2019. Szeptember 20. 18:05, péntek | Bulvár

Állandó fülgyulladás okozhatta a neandervölgyi ember kihalását

A neandervölgyi ember kihalása összefügghet azzal, hogy egész életében állandó fülgyulladás gyötörte a fülkürtök (vagy Eustach-kürt) felépítése miatt, amely hasonlít a mai gyermekek fülkürtjének szerkezetéhez

2019. Szeptember 20. 14:35, péntek | Bulvár

Amilyen a gazda, olyan a kutyája

Gyakoribb a túlsúlyos kutya a kövér gazdiknál, mint a normál testsúlyú kutyatulajdonosoknál - derítette ki a Koppenhágai Egyetem állatorvosainak kutatása.

2019. Szeptember 20. 07:11, péntek | Bulvár

Workshopot tart Magyarországon Madonna és a Red Hot Chilli Peppers producere

Workshopot tart Magyarországon Madonna, Kendrick Lamar és a Red Hot Chilli Peppers producere, Philippe Weiss a Budapest Showcase Hub (BUSH) fesztiválon, amelyet november 13. és 15 között rendeznek meg Budapesten.

2019. Szeptember 19. 13:53, csütörtök | Bulvár

Saját templomából lopott műkincseket egy pap Máltán

Saját templomából lopott el műkincseket mintegy 100 ezer euró (33 millió forint) értékben egy pap Máltán.