Városlista
2019. június 25, kedd - Vilmos

Hírek

2011. Augusztus 07. 14:49, vasárnap | Bulvár
Forrás: STOP

Caramel készül valamire Szily Nórával

Caramel készül valamire Szily Nórával

Munkája a szenvedélye. Molnár Ferenc Caramel nagy ajándéknak és szerencsének tartja, hogy azzal foglalkozhat, amit szeret. A zene szeretetéért zenél, nem az ismertségért, vagy a sikerért, vagy anyagi javakért.

 -Még csak beszélgetünk erről Szily Nórával, mert eddig eszembe sem jutott, hogy könyvet kellene megjelentetni az életemről. Az ötlet úgy jött, hogy sikerült egy nagy anyagot írnia Nórinak rólam és annyira jól éreztem magam és olyan jó hangulata volt az interjúnak, hogy utána elgondolkodtunk, ebből a kettőnk közötti lelki kapcsolatból mit lehetne kihozni. Azt találtuk ki, hogy a riportot lehetne bővíteni egy sokkal nagyobb lélegzetvételű írássá. Amiben olyan titkokat árulok el, amit mondjuk egy újságban nem. Így személyesebb hangvételű lenne, és az olvasó mélyebben beleláthatna az életembe. Egyelőre agyalunk a dolgon és nagyon reméljük, hogy a közeljövőben összejön - árulja el a sorry! magazinnak Caramel, aki most készíti új lemezét, és szeretné, ha ez lenne zenei munkásságának főműve.

STOP

Címkék: caramel

Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 24. 07:12, hétfő | Bulvár

A Toy Story 4 könnyedén tört az észak-amerikai mozis toplista élére

Ugyan többet vártak tőle, 118 millió dolláros (33,6 milliárd forintos) hétvégi jegyárbevételével mégis könnyedén nyerte meg az észak-amerikai mozis hétvégét a Pixar családi animációja, a Toy Story 4.

2019. Június 22. 17:00, szombat | Bulvár

Az okosgumik fejlesztésére koncentrál a jövőben a Bridgestone

Az okosgumik fejlesztésére koncentrál a jövőben a Bridgestone, amely nemcsak a flottakezelőknek, hanem a magánvásárlóknak is szeretne a közeljövőben adatokat közlő abroncsokat értékesíteni.

2019. Június 21. 08:56, péntek | Bulvár

Aranyérmes sportolók lepték meg a hátrányos helyzetű gyermekeket

Fodor Rajmund, Kokó, Verrasztó Dávid és Madaras Norbert sportsikerükről is meséltek a kicsiknek

2019. Június 20. 19:02, csütörtök | Bulvár

Ed Sheeran új lemezén világsztárok sora szerepel

Cardi B, Bruno Mars, Stormzy és még számos világsztár énekes és rapper működik közre Ed Sheeran új, No 6 Collaborations Project című új lemezén, amely július 12-én kerül a boltokba.