Városlista
2019. június 25, kedd - Vilmos

Hírek

2011. Augusztus 05. 07:49, péntek | Bulvár
Forrás: Advertcomm Advertising

Csomor Csilla rekordkísérletre készül

Csomor Csilla rekordkísérletre készül

Közvetlenül a burgenlandi Sonnentherme fürdő mellett, a magyarországi Zsira határában, a Magyar Golf 100 éves évfordulóján 24 órás golfversenyt rendeznek 2011. augusztus 13-14-én.

Nem kérdéses, hogy a színésznő, Csomor Csilla mit keres az eseményen, hiszen sokan tudják róla, hogy több sportágban is jeleskedik, de leginkább a golf szerelmese.

A Barátok közt televíziós sorozatban ismét színre lépő Csomor Csilla nemcsak Berényi Zsuzsaként él egészségtudatosan. Odafigyel étkezésére, a mindennapos mozgásra és a lelki harmóniájára is. Csilla amatőr golfozóként tavasztól őszig játszik. A természet, a jó levegő és a jó társaság Csomor Csilla számára a három legszebb dolog amit megtalált kedvenc sportjában, és amely kapcsán most nagy kihívás elé néz. Több ismert ember társaságában ő is részt vállal játékosként a „maratoni” rekordkísérletben. Magyar – és Guinnes Rekord felállítását kísérlik meg, amely a Sonnengolf Club- ban 2011.augusztus 13-án 12 órkor veszi kezdetét háromszor 8 órás játékidővel, 15 perces szünetekkel. A verseny a Royal and Ancient Golfclub St. Andrews érvényes szabályzata alapján, valamint a Magyar Golfszövetség és a Sonnengolf klub helyi szabályzata szerint zajlik majd. Amatőr és profi résztvevők indulhatnak, 45-ös HCP-től, amire a résztvevők egyénileg jelentkeznek. Egyenlő eredmény esetén az utolsó lyukak eredményei döntenek (9,8,7, 6 és így tovább). Ezen eredmények egyezése esetén pay off az 1. lyuktól.

Ha a rekordkísérlet sikerül, A versenyt követően a Magyar Rekordok bizottsága már a helyszínen kiállítja az oklevelet a magyar rekordról Clubra, és személyre szólóan, és a versenyt követő időszakban a Guinness Rekordnál is bejegyzésre kerül – szintén nem csak a Club, hanem a játékban résztvevők is név szerint

Arra a kérdésre, hogy a verseny után milyen tervei vannak még a nyár utolsó napjaira energikus választ ad:

„Jó barátaim a vitorlázás rejtelmeibe is bevezettek, és ez a sportág is nagyon vonzó lett számomra, ezért hódolni fogok ennek a remek vízi sportnak Csopakon.”

Címkék: Csomor Csilla

Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 24. 07:12, hétfő | Bulvár

A Toy Story 4 könnyedén tört az észak-amerikai mozis toplista élére

Ugyan többet vártak tőle, 118 millió dolláros (33,6 milliárd forintos) hétvégi jegyárbevételével mégis könnyedén nyerte meg az észak-amerikai mozis hétvégét a Pixar családi animációja, a Toy Story 4.

2019. Június 22. 17:00, szombat | Bulvár

Az okosgumik fejlesztésére koncentrál a jövőben a Bridgestone

Az okosgumik fejlesztésére koncentrál a jövőben a Bridgestone, amely nemcsak a flottakezelőknek, hanem a magánvásárlóknak is szeretne a közeljövőben adatokat közlő abroncsokat értékesíteni.

2019. Június 21. 08:56, péntek | Bulvár

Aranyérmes sportolók lepték meg a hátrányos helyzetű gyermekeket

Fodor Rajmund, Kokó, Verrasztó Dávid és Madaras Norbert sportsikerükről is meséltek a kicsiknek

2019. Június 20. 19:02, csütörtök | Bulvár

Ed Sheeran új lemezén világsztárok sora szerepel

Cardi B, Bruno Mars, Stormzy és még számos világsztár énekes és rapper működik közre Ed Sheeran új, No 6 Collaborations Project című új lemezén, amely július 12-én kerül a boltokba.