Városlista
2019. augusztus 24, szombat - Bertalan

Hírek

2011. Augusztus 05. 07:49, péntek | Bulvár
Forrás: Advertcomm Advertising

Csomor Csilla rekordkísérletre készül

Csomor Csilla rekordkísérletre készül

Közvetlenül a burgenlandi Sonnentherme fürdő mellett, a magyarországi Zsira határában, a Magyar Golf 100 éves évfordulóján 24 órás golfversenyt rendeznek 2011. augusztus 13-14-én.

Nem kérdéses, hogy a színésznő, Csomor Csilla mit keres az eseményen, hiszen sokan tudják róla, hogy több sportágban is jeleskedik, de leginkább a golf szerelmese.

A Barátok közt televíziós sorozatban ismét színre lépő Csomor Csilla nemcsak Berényi Zsuzsaként él egészségtudatosan. Odafigyel étkezésére, a mindennapos mozgásra és a lelki harmóniájára is. Csilla amatőr golfozóként tavasztól őszig játszik. A természet, a jó levegő és a jó társaság Csomor Csilla számára a három legszebb dolog amit megtalált kedvenc sportjában, és amely kapcsán most nagy kihívás elé néz. Több ismert ember társaságában ő is részt vállal játékosként a „maratoni” rekordkísérletben. Magyar – és Guinnes Rekord felállítását kísérlik meg, amely a Sonnengolf Club- ban 2011.augusztus 13-án 12 órkor veszi kezdetét háromszor 8 órás játékidővel, 15 perces szünetekkel. A verseny a Royal and Ancient Golfclub St. Andrews érvényes szabályzata alapján, valamint a Magyar Golfszövetség és a Sonnengolf klub helyi szabályzata szerint zajlik majd. Amatőr és profi résztvevők indulhatnak, 45-ös HCP-től, amire a résztvevők egyénileg jelentkeznek. Egyenlő eredmény esetén az utolsó lyukak eredményei döntenek (9,8,7, 6 és így tovább). Ezen eredmények egyezése esetén pay off az 1. lyuktól.

Ha a rekordkísérlet sikerül, A versenyt követően a Magyar Rekordok bizottsága már a helyszínen kiállítja az oklevelet a magyar rekordról Clubra, és személyre szólóan, és a versenyt követő időszakban a Guinness Rekordnál is bejegyzésre kerül – szintén nem csak a Club, hanem a játékban résztvevők is név szerint

Arra a kérdésre, hogy a verseny után milyen tervei vannak még a nyár utolsó napjaira energikus választ ad:

„Jó barátaim a vitorlázás rejtelmeibe is bevezettek, és ez a sportág is nagyon vonzó lett számomra, ezért hódolni fogok ennek a remek vízi sportnak Csopakon.”

Címkék: Csomor Csilla

Ezek érdekelhetnek még

2019. Augusztus 21. 11:16, szerda | Bulvár

Először figyelhették meg, ahogy egy feketelyuk \"felfal\" egy neutroncsillagot

Először figyelhették meg tudósok, amint egy feketelyuk \"felfal\" egy neutroncsillagot. A kozmikus esemény feltehetőleg mintegy 900 millió éve történhetett -

2019. Augusztus 12. 08:08, hétfő | Bulvár

Továbbra is a kasszasikerlista élén áll a Halálos iramban: Hobbs & Shaw

Bár számos új film forgalmazását kezdték meg a hétvégén az észak-amerikai mozik, a Universal stúdió Halálos iramban: Hobbs & Shaw című filmje megtartotta vezető helyét a kasszasikerlisták élén.

2019. Augusztus 10. 12:02, szombat | Bulvár

Országos Beatles Találkozó lesz a fővárosban

Immár negyedik alkalommal rendezik meg az Országos Beatles Találkozót. Az esemény, amelynek fővédnöke Iain Lindsay, az Egyesült Királyság budapesti nagykövete, vasárnap lesz az óbudai Kobuci Kertben.

2019. Augusztus 10. 07:09, szombat | Bulvár

Sziget szervezői felkészültek a következő napok hőségére

A Sziget szervezői felkészültek a következő három napban várható nagy hőségre, számos intézkedéssel segítik a fesztiválozókat a 30 Celsius-fok feletti hőmérséklet elviselésében