Városlista
2020. június 1, hétfő - Tünde

Hírek

2011. Augusztus 05. 07:49, péntek | Bulvár
Forrás: Advertcomm Advertising

Csomor Csilla rekordkísérletre készül

Csomor Csilla rekordkísérletre készül

Közvetlenül a burgenlandi Sonnentherme fürdő mellett, a magyarországi Zsira határában, a Magyar Golf 100 éves évfordulóján 24 órás golfversenyt rendeznek 2011. augusztus 13-14-én.

Nem kérdéses, hogy a színésznő, Csomor Csilla mit keres az eseményen, hiszen sokan tudják róla, hogy több sportágban is jeleskedik, de leginkább a golf szerelmese.

A Barátok közt televíziós sorozatban ismét színre lépő Csomor Csilla nemcsak Berényi Zsuzsaként él egészségtudatosan. Odafigyel étkezésére, a mindennapos mozgásra és a lelki harmóniájára is. Csilla amatőr golfozóként tavasztól őszig játszik. A természet, a jó levegő és a jó társaság Csomor Csilla számára a három legszebb dolog amit megtalált kedvenc sportjában, és amely kapcsán most nagy kihívás elé néz. Több ismert ember társaságában ő is részt vállal játékosként a „maratoni” rekordkísérletben. Magyar – és Guinnes Rekord felállítását kísérlik meg, amely a Sonnengolf Club- ban 2011.augusztus 13-án 12 órkor veszi kezdetét háromszor 8 órás játékidővel, 15 perces szünetekkel. A verseny a Royal and Ancient Golfclub St. Andrews érvényes szabályzata alapján, valamint a Magyar Golfszövetség és a Sonnengolf klub helyi szabályzata szerint zajlik majd. Amatőr és profi résztvevők indulhatnak, 45-ös HCP-től, amire a résztvevők egyénileg jelentkeznek. Egyenlő eredmény esetén az utolsó lyukak eredményei döntenek (9,8,7, 6 és így tovább). Ezen eredmények egyezése esetén pay off az 1. lyuktól.

Ha a rekordkísérlet sikerül, A versenyt követően a Magyar Rekordok bizottsága már a helyszínen kiállítja az oklevelet a magyar rekordról Clubra, és személyre szólóan, és a versenyt követő időszakban a Guinness Rekordnál is bejegyzésre kerül – szintén nem csak a Club, hanem a játékban résztvevők is név szerint

Arra a kérdésre, hogy a verseny után milyen tervei vannak még a nyár utolsó napjaira energikus választ ad:

„Jó barátaim a vitorlázás rejtelmeibe is bevezettek, és ez a sportág is nagyon vonzó lett számomra, ezért hódolni fogok ennek a remek vízi sportnak Csopakon.”

Címkék: Csomor Csilla

Ezek érdekelhetnek még

2020. Május 30. 08:57, szombat | Bulvár

Győrfi Pál és a sportok - VIDEÓ

Melyik sport Győrfi Pálnak a kedvence? Hogy sikerült neki az Andonik Jako Sport kihívása? A videóból minden kiderül!

2020. Május 29. 17:08, péntek | Bulvár

Jövő héten közzéteszik a Cannes-i versenyprogramba beválogatott filmek listáját

Bár a 73. cannes-i filmfesztivált a koronavírus-járvány miatt a megszokott formájában nem tartják meg, a hivatalos versenyprogramba beválogatott mintegy 50-60 film listáját a seregszemlét megelőző,

2020. Május 29. 10:20, péntek | Bulvár

Zuckerberg: a közösségi platformoknak nem szabad az igazság döntőbíráiként fellépniük

A közösségi platformoknak nem szabad az igazság döntőbíráiként fellépniük mindenben, amit az emberek az interneten kifejtenek

2020. Május 27. 14:01, szerda | Bulvár

Megvan Tom Cruise szupertitkos űrfilmjének a rendezője is

Doug Liman fogja rendezni Tom Cruise tervezett űrfilmjét, amelyet, legalábbis részben, a Nemzetközi Űrállomáson (ISS) fognak forgatni.