Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2011. December 09. 14:48, péntek | Bulvár
Forrás: hajdupress.hu

ÖE: Alekosz kiissza vagyonából Hajdú Pétert!

ÖE: Alekosz kiissza vagyonából Hajdú Pétert!

Majka tegnap az Esküdj! műsorában elárulta: az ÖsszeEsküvők producerének, Hajdú Péternek minden alkalommal égnek áll a haja, amikor meglátja, milyen mennyiségű és árú alkoholt rendel Alekosz a rezidenciára.

Alekosz soha nem titkolta, hogy kivételes kapcsolat fűzi a konyakos pohárhoz. Ez szinte az egyetlen dolog az életében, amitől nem szívesen válna meg, főleg nem egy nő kedvéért. A görög szerencséjére a VV4 szériájának dübörgése alatt is annyi alkoholt kapott, amennyit szeretett volna, hiszen már abban a műsorban is szabadon rendelhették a játékosok a folyékony kedélyjavítót.

Alekosz ezúttal sem járt rosszul, hiszen minden kedvére való nedűt megkaphat, a rezidencia lakói ugyanis hetente adhatják le a rendelésüket a kért élelmiszerekről, amibe természetesen beletartozik az alkohol is.

Az Új Ásznak az ÖsszeEsküvők producere, Hajdú Péter elmesélte: Alekosz nem árult zsákbamacskát az alkoholfogyasztási szokásait illetően.

- Alekosz már a Frizbiben elmondta, hogy szereti sűrűn fogyasztani a márkás italokat. Imádja a konyakot, és kedvencei közé tartoznak a jófajta borok. Mivel annál többet jelentenek nekünk a játékosaink, mint hogy filléres löttyel szúrjuk ki a szemüket, ezért csak és kizárólag minőségi termékeket kapnak. Amióta Alekoszt is a szereplők soraiban tudjuk, nyilván megszaporodtak a listán a fent említett termékek, de így is alul marad Kati mamával szemben, aki egyszer olyan részeg volt, hogy még a lépcsőn is leesett - árulta el Hajdú Péter a napilapnak. 

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.