Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2013. Január 31. 10:40, csütörtök | Kék hírek
Forrás: MTI

Egy nap alatt négyszer bukott le egy tolvaj Nógrádban

Egy nap alatt négyszer bukott le egy tolvaj Nógrádban

Egy napon belül négyszer próbált lopni egy váci férfi diósjenői és rétsági boltokból, vendéglátóegységekből, de mindannyiszor megakadályozták - tájékoztatta a szerdai esetről a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese csütörtökön az MTI-t.

Horváth Zsófia elmondta: az 53 éves férfi előbb egy diósjenői boltból próbált fizetés nélkül távozni 15 ezer forint értékű élelmiszerrel és háztartási termékkel, de az alkalmazottak ezt meghiúsították. Ezután egy pizzériából vitt el kabátzsebébe rejtve egy 200 forint értékű üvegpoharat, de miután az alkalmazott utánament, visszaadta.
Innen egy mezőgazdasági boltba ment, ahonnan 3600 forint értékben lopott volna háztartási felszereléseket az üzlet udvaráról, de az eladók ezt itt is észrevették.
A negyedik alkalommal egy rétsági presszóból tulajdonította el a pulton lévő mobiltelefont és 60 ezer forint készpénzt, a sértett azonban felhívta saját számát, és miután a telefon megszólalt a váci férfinál, a tolvaj a telefont és a pénzt is kénytelen volt visszaadni.
Horváth Zsófia közölte: a rendőrség őrizetbe vette a férfit.

Címkék: Bűnügy-lopás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 24. 07:54, szerda | Kék hírek

Elfogtak egy öt éve körözött férfit Budapesten

Öt évig bujkált a hatóságok elől az a férfi, akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) közreműködésével a XI. kerület egyik erdős részén fogtak el a múlt szerdán.

2024. Április 22. 10:09, hétfő | Kék hírek

Elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát, úgy rabolt pénzt és drogot

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) nyomozói elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát és pénzt, valamint drogot rabolt.

2024. Április 22. 06:00, hétfő | Kék hírek

Elfogatóparancsot adtak ki a csütörtöki halálos hármas karambol ügyében

Elfogatóparancsot adtak ki a Ferihegyi úton történt halálos közlekedési baleset feltételezett okozója ellen, aki segítségnyújtás nélkül menekült el a helyszínről csütörtökön