Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2018. Október 07. 05:02, vasárnap | Belföld
Forrás: police.hu

Egy sétáló nő fejére esett a 9. emeletről egy korlát

Egy sétáló nő fejére esett a 9. emeletről egy korlát

Egy debreceni építkezésen a gyanúsított egy védőkorlátot leemelt, majd azt szabálytalanul a közlekedő pallóra támasztotta le.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást egy 64 éves férfival szemben.

A nyomozás adatai szerint a hajdúsámsoni lakos október 5-én 8 óra körül egy Debreceni, Cívis utcai építkezésen dolgozott. A gyanúsított az állványzat 9. emeletén az egyik védőkorlátot leemelte, majd azt szabálytalanul a közlekedő pallóra támasztotta le. A vaselem lezuhant, és egy ott sétáló nő fejére esett. Az 56 éves nő könnyű sérüléseket szenvedett.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.