Városlista
2019. szeptember 23, hétfő - Tekla

Hírek

2011. Augusztus 05. 07:53, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Elhunyt a Rendőrakadémia óriása

Elhunyt a Rendőrakadémia óriása

Váratlanul magához szólította a teremtő mindenki kedvenc rendőr járőrét, a hatalmasra nőtt Moses Hightower őrmestert.

Tegnap holtan találta otthonában ápolója Charles Smith-t. A Bubba Smith-ként világhírűvé vált férfinek természetes halála volt az első szakvélemény szerint. Idegenkezűségre, vagy öngyilkosságra utaló nyomokat nem találtak. Hatvanhat év adatott meg a csupaszív legendának köztünk.

Bubbát amerikai-focistaként ismerte meg a világ, amikor a Baltimore Colts játékosaként megnyerte minden idők egyik leggyengébb Super Bowl-ját. Ezután magára öltötte még az Oakland Raiders és a Houston Oilers mezét is. Kilenc szezon után azonban örökre lerakta a protektort és a tojáslabdát, és inkább színésznek szegődött, ami élete legjobb döntése volt. Pár kisebb sorozatszerep után ugyanis ő lett a Rendőrakadémia című klasszikusnak számító vígjáték Moses Hightowere. A széria hat felvonásában is feltűnt az imádnivaló égimeszelő járőr. De feltűnt még többek közt az Egy rém rendes családban, a MacGyverben, vagy a Charlie angyalaiban. A közönség viszont örökre Hightower őrmesterként fog rá emlékezni.

Címkék: szinész

Ezek érdekelhetnek még

2019. Szeptember 20. 18:05, péntek | Bulvár

Állandó fülgyulladás okozhatta a neandervölgyi ember kihalását

A neandervölgyi ember kihalása összefügghet azzal, hogy egész életében állandó fülgyulladás gyötörte a fülkürtök (vagy Eustach-kürt) felépítése miatt, amely hasonlít a mai gyermekek fülkürtjének szerkezetéhez

2019. Szeptember 20. 14:35, péntek | Bulvár

Amilyen a gazda, olyan a kutyája

Gyakoribb a túlsúlyos kutya a kövér gazdiknál, mint a normál testsúlyú kutyatulajdonosoknál - derítette ki a Koppenhágai Egyetem állatorvosainak kutatása.

2019. Szeptember 20. 07:11, péntek | Bulvár

Workshopot tart Magyarországon Madonna és a Red Hot Chilli Peppers producere

Workshopot tart Magyarországon Madonna, Kendrick Lamar és a Red Hot Chilli Peppers producere, Philippe Weiss a Budapest Showcase Hub (BUSH) fesztiválon, amelyet november 13. és 15 között rendeznek meg Budapesten.

2019. Szeptember 19. 13:53, csütörtök | Bulvár

Saját templomából lopott műkincseket egy pap Máltán

Saját templomából lopott el műkincseket mintegy 100 ezer euró (33 millió forint) értékben egy pap Máltán.