Városlista
2019. június 25, kedd - Vilmos

Hírek

2011. Augusztus 05. 07:53, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Elhunyt a Rendőrakadémia óriása

Elhunyt a Rendőrakadémia óriása

Váratlanul magához szólította a teremtő mindenki kedvenc rendőr járőrét, a hatalmasra nőtt Moses Hightower őrmestert.

Tegnap holtan találta otthonában ápolója Charles Smith-t. A Bubba Smith-ként világhírűvé vált férfinek természetes halála volt az első szakvélemény szerint. Idegenkezűségre, vagy öngyilkosságra utaló nyomokat nem találtak. Hatvanhat év adatott meg a csupaszív legendának köztünk.

Bubbát amerikai-focistaként ismerte meg a világ, amikor a Baltimore Colts játékosaként megnyerte minden idők egyik leggyengébb Super Bowl-ját. Ezután magára öltötte még az Oakland Raiders és a Houston Oilers mezét is. Kilenc szezon után azonban örökre lerakta a protektort és a tojáslabdát, és inkább színésznek szegődött, ami élete legjobb döntése volt. Pár kisebb sorozatszerep után ugyanis ő lett a Rendőrakadémia című klasszikusnak számító vígjáték Moses Hightowere. A széria hat felvonásában is feltűnt az imádnivaló égimeszelő járőr. De feltűnt még többek közt az Egy rém rendes családban, a MacGyverben, vagy a Charlie angyalaiban. A közönség viszont örökre Hightower őrmesterként fog rá emlékezni.

Címkék: szinész

Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 24. 07:12, hétfő | Bulvár

A Toy Story 4 könnyedén tört az észak-amerikai mozis toplista élére

Ugyan többet vártak tőle, 118 millió dolláros (33,6 milliárd forintos) hétvégi jegyárbevételével mégis könnyedén nyerte meg az észak-amerikai mozis hétvégét a Pixar családi animációja, a Toy Story 4.

2019. Június 22. 17:00, szombat | Bulvár

Az okosgumik fejlesztésére koncentrál a jövőben a Bridgestone

Az okosgumik fejlesztésére koncentrál a jövőben a Bridgestone, amely nemcsak a flottakezelőknek, hanem a magánvásárlóknak is szeretne a közeljövőben adatokat közlő abroncsokat értékesíteni.

2019. Június 21. 08:56, péntek | Bulvár

Aranyérmes sportolók lepték meg a hátrányos helyzetű gyermekeket

Fodor Rajmund, Kokó, Verrasztó Dávid és Madaras Norbert sportsikerükről is meséltek a kicsiknek

2019. Június 20. 19:02, csütörtök | Bulvár

Ed Sheeran új lemezén világsztárok sora szerepel

Cardi B, Bruno Mars, Stormzy és még számos világsztár énekes és rapper működik közre Ed Sheeran új, No 6 Collaborations Project című új lemezén, amely július 12-én kerül a boltokba.