Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2012. Augusztus 06. 05:00, hétfő | Bulvár
Forrás: storyonline.hu

Elhunyt a Vissza a jövőbe sztárja

Elhunyt a Vissza a jövőbe sztárja

Teljesen váratlanul örökre elaludt a filmtörténelem egyik legjelentősebb mellékszereplője.

Nyolcvanhét esztendős korában elhunyt Norman Alden. A kiváló színész nevét talán nem emlegették a legnagyobb sztárok között, de az elmúlt ötven év egyik legfontosabb színésze volt. Igazán nagy szerepe nem volt sok, de a rendezők imádták, mert pár másodpercnyi játékkal is képes volt óriási lendületet és töltetett adni minden jelenetnek.
Többek közt olyan klasszikusokban tűnt fel, mint a Vissza a jövőbe, az Ed Wood, a K-Pay: A belső bolygó, az Elpusztíthatatlanok, a Tora! Tora! Tora!, a Kivégzős, az Amit tudni akarsz a szexről..., vagy az Andy, amiért a legtöbb elismerést kapta. A tévé képernyőjén szinte az összes akciósorozatban részt vett, a Mission: Impossible-től kezdve, a Charlie angyalain át, a San Francisco utcáin-ig. Szinkronszínészként pedig a Tranformers, a Jaj, a szörnyek, az Aquaman, vagy A köbe zárt kard című Disney produkcióban hallhatta a nagyérdemű.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.