Városlista
2019. szeptember 23, hétfő - Tekla

Hírek

2011. Augusztus 05. 14:53, péntek | Bulvár
Forrás: STOP

Előállították Fábry Sándort

Előállították Fábry Sándort

Fábry Sándorról nehéz elhinni, hogy valaha szembement volna a törvénnyel.

Ennek ellenére, miután néhány hete megjelentek a sajtóban azok a felvételek, amelyeken jól látható, amint egy nagyközönség előtt zajló beszélgetésen kedélyesen borozgatott, majd volánhoz ülve elhajtott a helyszínről, felszínre került egy korábbi esete is.

A humor-bonbonok atyja lázas ifjúságának éveiben bizony előszeretettel hallatta hangját az akkori diktatórikus rendszer ellen, és közel kétszáz társával együtt 1972. március 15-én a Batthyány-örökmécsesnél elénekelte a Himnuszt. Ezért a tettéért többedmagával elő is állították izgatás bűntettének vádjával, illetve szabálysértésért. Ezt követően az MSZMP KB Tudományos, Kulturális és Közoktatási Osztálya nem javasolta a fiatal Fábry egyetemi továbbtanulását.

Ennek ellenére az RTL Klub sztárja még az év szeptemberében megkezdhette tanulmányait a Pécsi Tanárképző Főiskolán, majd 1976-78 között az Eötvös Loránd Tudományegyetem magyar-német szakán is tanulhatott, ahol végül megszerezte diplomáját.

Ezek szerint Sándor a ma már viccesnek tűnő, ámbár akkoriban igen komolyan kezelt vád alól sérelem nélkül felszabadult, akárcsak idén, amikor is bizonyíték híján megszüntették ellene a nyomozást, ittas vezetési ügyében - írja az Új Ász.

STOP

Címkék: fábry sándor

Ezek érdekelhetnek még

2019. Szeptember 20. 18:05, péntek | Bulvár

Állandó fülgyulladás okozhatta a neandervölgyi ember kihalását

A neandervölgyi ember kihalása összefügghet azzal, hogy egész életében állandó fülgyulladás gyötörte a fülkürtök (vagy Eustach-kürt) felépítése miatt, amely hasonlít a mai gyermekek fülkürtjének szerkezetéhez

2019. Szeptember 20. 14:35, péntek | Bulvár

Amilyen a gazda, olyan a kutyája

Gyakoribb a túlsúlyos kutya a kövér gazdiknál, mint a normál testsúlyú kutyatulajdonosoknál - derítette ki a Koppenhágai Egyetem állatorvosainak kutatása.

2019. Szeptember 20. 07:11, péntek | Bulvár

Workshopot tart Magyarországon Madonna és a Red Hot Chilli Peppers producere

Workshopot tart Magyarországon Madonna, Kendrick Lamar és a Red Hot Chilli Peppers producere, Philippe Weiss a Budapest Showcase Hub (BUSH) fesztiválon, amelyet november 13. és 15 között rendeznek meg Budapesten.

2019. Szeptember 19. 13:53, csütörtök | Bulvár

Saját templomából lopott műkincseket egy pap Máltán

Saját templomából lopott el műkincseket mintegy 100 ezer euró (33 millió forint) értékben egy pap Máltán.