Városlista
2019. június 25, kedd - Vilmos

Hírek

2011. Augusztus 05. 14:53, péntek | Bulvár
Forrás: STOP

Előállították Fábry Sándort

Előállították Fábry Sándort

Fábry Sándorról nehéz elhinni, hogy valaha szembement volna a törvénnyel.

Ennek ellenére, miután néhány hete megjelentek a sajtóban azok a felvételek, amelyeken jól látható, amint egy nagyközönség előtt zajló beszélgetésen kedélyesen borozgatott, majd volánhoz ülve elhajtott a helyszínről, felszínre került egy korábbi esete is.

A humor-bonbonok atyja lázas ifjúságának éveiben bizony előszeretettel hallatta hangját az akkori diktatórikus rendszer ellen, és közel kétszáz társával együtt 1972. március 15-én a Batthyány-örökmécsesnél elénekelte a Himnuszt. Ezért a tettéért többedmagával elő is állították izgatás bűntettének vádjával, illetve szabálysértésért. Ezt követően az MSZMP KB Tudományos, Kulturális és Közoktatási Osztálya nem javasolta a fiatal Fábry egyetemi továbbtanulását.

Ennek ellenére az RTL Klub sztárja még az év szeptemberében megkezdhette tanulmányait a Pécsi Tanárképző Főiskolán, majd 1976-78 között az Eötvös Loránd Tudományegyetem magyar-német szakán is tanulhatott, ahol végül megszerezte diplomáját.

Ezek szerint Sándor a ma már viccesnek tűnő, ámbár akkoriban igen komolyan kezelt vád alól sérelem nélkül felszabadult, akárcsak idén, amikor is bizonyíték híján megszüntették ellene a nyomozást, ittas vezetési ügyében - írja az Új Ász.

STOP

Címkék: fábry sándor

Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 24. 07:12, hétfő | Bulvár

A Toy Story 4 könnyedén tört az észak-amerikai mozis toplista élére

Ugyan többet vártak tőle, 118 millió dolláros (33,6 milliárd forintos) hétvégi jegyárbevételével mégis könnyedén nyerte meg az észak-amerikai mozis hétvégét a Pixar családi animációja, a Toy Story 4.

2019. Június 22. 17:00, szombat | Bulvár

Az okosgumik fejlesztésére koncentrál a jövőben a Bridgestone

Az okosgumik fejlesztésére koncentrál a jövőben a Bridgestone, amely nemcsak a flottakezelőknek, hanem a magánvásárlóknak is szeretne a közeljövőben adatokat közlő abroncsokat értékesíteni.

2019. Június 21. 08:56, péntek | Bulvár

Aranyérmes sportolók lepték meg a hátrányos helyzetű gyermekeket

Fodor Rajmund, Kokó, Verrasztó Dávid és Madaras Norbert sportsikerükről is meséltek a kicsiknek

2019. Június 20. 19:02, csütörtök | Bulvár

Ed Sheeran új lemezén világsztárok sora szerepel

Cardi B, Bruno Mars, Stormzy és még számos világsztár énekes és rapper működik közre Ed Sheeran új, No 6 Collaborations Project című új lemezén, amely július 12-én kerül a boltokba.