Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2014. November 12. 11:45, szerda | Bulvár
Forrás: Lenger

Erre is jó a Facebook! Megtalálta 9 éve eltűnt férjét – mégsem örült

Erre is jó a Facebook! Megtalálta 9 éve eltűnt férjét – mégsem örült

2005-ben látta utoljára férjét az amerikai Karen Marx, aki végül rátalált a Facebookon az eltűnt férfira. Igaz dupla meglepetés érte, mivel a rábukkanás mellett kiderült, férje újra megnősült – bár el sem vált tőle.

Se szó, se beszéd tűnt el még 2005-ben az amerikai Wisconsin államban élő Karen Marx férje. A férfi négy év házasság után pattant meg második feleségétől, igaz előtte már egyszer elhagyta, de akkor még hazatért. Másodjára viszont különösebb magyarázat nélkül tűnt el. A nő folyamatosan kereste férjét, 9 év után pedig végül a Facebooknak köszönhetően bukkant rá. Pontosabban anyósára, aki végül elárulta, hogy a férfi újra megnősült és Wisconsinban él új nejével.

Karen Marx bigámia miatt a rendőrséghez fordult, a hatóság pedig ki is hallgatta a férfit, aki elmondta, azt hitte felesége rég elintézte a válást. Ezzel együtt újabb házasodásakor, mivel hazudott az anyakönyvezetőnek, hogy sosem volt házas, valamint a bigámiai miatt akár 6 éves börtönbüntetést is kaphat.

A leleményes feleség szerint férje – az eltűnés miatt is – így azt kapja, amit megérdemel.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.