Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2011. Szeptember 17. 14:37, szombat | Kék hírek
Forrás: STOP

Fegyházbüntetésre ítélték a lányunokáit fogdosó nagyapát

Fegyházbüntetésre ítélték a lányunokáit fogdosó nagyapát

Érdemben helybenhagyta a Pécsi Ítélőtábla pénteken jogerősen annak a férfinak a büntetését, akit korábban hét és fél év fegyházra ítéltek, mert 2008-ban és 2009-ben lányunokáit és unokatestvérüket fogdosta.

A táblabíróság Krémer László vezette tanácsa megalapozottnak találta az ügyben első fokon eljáró Baranya Megyei Bíróság döntését, és a büntetett előéletű Ignácz Lászlót három rendbeli szemérem elleni erőszak elkövetése miatt marasztalta el.

Az ítélőtábla a megyei bíróság döntését felülbírálva nem zárta ki azonban a férfit a feltételes szabadlábra bocsátás lehetőségéből, és nem szüntette meg a korábbi, hat évre szóló börtönbüntetésének végrehajtásakor engedélyezett feltételes szabadságát.

Az 54 éves Ignácz László korábbi szabadságvesztéséből szabadulva lányával, annak élettárásával és három kiskorú gyermekükkel élt Baranyában. A férfi 2008-ban és 2009-ben az akkor egy és hét éves lányunokáját, valamint kilencéves unokatestvérüket többször fogdosta, nemi szervüket simogatta.

A férfi 2009 nyarán kihasználva, hogy a ház udvarában felállított medencében unokáival és unokatestvérükkel fürödhetett, újra tapogatta, fogdosta őket, a bűncselekmény azonban kiderült, és eljárás indult ellene.

MTI

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.