Városlista
2019. november 13, szerda - Szilvia

Hírek

2011. Augusztus 04. 14:53, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Fekete Pákó éhezik?

Fekete Pákó éhezik?

A sztár állítólag negyvenezer forintnál kevesebbet keres egy hónapban, és ezért nem tudja kifizetni tartozását Tomcatnek, azaz Polgár Tamásnak - írja az egyik napilap.

A Bors információi szerint Fekete Pákó 36 750 forintot keres egy hónapban, mivel előadói tevékenysége nem hoz sok pénzt a konyhára, és még gyerektartást is kell fizetnie egyik gyereke után. Ezek az adatok akkor kerültek nyilvánosságra, amikor az énekes részletfizetési kérelmet nyújtott be a bíróságnak Tomcatnek való tartozása ügyében. Mivel azonban teljesen hihetetlennek tűnik ez az összeg, amelyből bizony csak éhen halni lehet, a bíróság elutasította a didikirály kérelmét - ezért Pákónak hamarosan nagyon mélyen kell majd a zsebébe nyúlnia, ha tényleg ki kell fizetnie többszázezres tartozását. 

Címkék: pákó

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 12. 15:04, kedd | Bulvár

Fair Play Nap a zenefogyasztás tisztaságáért

Harmadik alkalommal szervezi meg a Fair Play Napot a ProArt - Szövetség a Szerzői Jogokért. A november 16-i esemény célja bemutatni, hogy a fair zenefogyasztás közös érdek.

2019. November 12. 07:51, kedd | Bulvár

Terápiás malac fogadja az utazókat San Francisco nemzetközi repülőterén

E hét elejétől terápiás malac fogadja az utazókat San Francisco nemzetközi repülőterén - jelentette több amerikai médium is.

2019. November 11. 14:02, hétfő | Bulvár

A Bosszúállók: Végjáték kapta a legjobb mozifilm díját az amerikai közönségtől

A Bosszúállók: Végjáték kapta az év legjobb mozifilmje díjat a People\'s Choice Awards vasárnap Santa Monicában megrendezett ceremóniáján – írta meg a The Hollywood Reporter.

2019. November 11. 12:01, hétfő | Bulvár

A Korn is fellép jövőre Budapesten

A több mint negyedszázada működő kaliforniai nu metál csapat, a Korn jövő évi európai turnéja Magyarországot is érinti. Az együttes 2020. június 9-én a Papp László Budapest Sportarénában ad koncertet.