Városlista
2024. június 14, péntek - Vazul

Hírek

2013. Október 07. 11:31, hétfő | Kék hírek
Forrás: MTI

Feltehetően kábítószertől lett rosszul, majd elhunyt egy nő az orosházi kórházban

Feltehetően kábítószertől lett rosszul, majd elhunyt egy nő az orosházi kórházban

Feltehetően kábítószertől lett rosszul egy szarvasi nő szombaton este. Az Orosházi Kórházba vitték, majd néhány órával később elhunyt. A halálesettel kapcsolatban egy békéscsabai férfit őrizetbe vettek - tájékoztatta hétfőn a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-t.

Vargáné Szombati Andrea elmondta, a 18 éves nő pénteken baráti társasággal töltötte az estét Békéscsabán. Szombaton este lett rosszul Szarvason, kórházba vitték. Az orvosi ellátáskor felmerült annak lehetősége, hogy kábítószert vagy bódító hatású szert fogyasztott.
Az Orosházi Kórház a halálesetről értesítette a rendőrséget. A Szarvasi Rendőrkapitányság soron kívüli vizsgálatot kezdett.
A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság és a Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei vasárnap gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették a békéscsabai, 46 éves Sz. Zoltánt, aki a nyomozás adatai szerint pénteken este kábító anyagot adott át a vele lévő társaság tagjainak.
Sz. Zoltán ellen büntetőeljárás indult, pszichoaktív anyaggal való visszaélés megalapozott gyanúja miatt.
Az ügyben a Békéscsabai Rendőrkapitányság nyomoz, szakértőkkel vizsgálják, van-e összefüggés a haláleset és a kábító vagy bódító hatású szer fogyasztása között.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 12. 12:39, szerda | Kék hírek

A NAV csaknem 3000 hamis alkatrészt és autódiagnosztikai eszközt szűrt ki a piacról tavaly

Csaknem 3000 hamis autóalkatrészt, autódiagnosztikai eszközt és szoftvert szűrt ki a piacról tavaly a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a Járműipari Forgalmazók Szellemi Tulajdonvédelmi Szakmai Egyesületének (JAF) szakmai támogatásával.

2024. Június 07. 07:16, péntek | Kék hírek

Hármas gyilkosság történt Szerbiában

Hármas gyilkosság történt csütörtökön a kelet-szerbiai Knjazevacon, ahol egy 22 éves férfi meggyilkolta az apját, a nagyanyját és a nagyapját - közölte Ivica Dacic belügyminiszter.

2024. Június 06. 09:24, csütörtök | Kék hírek

Büntetőeljárás indult a vízbe fulladt 5 éves kisfiú ügyében

A rendőrség közigazgatási és büntetőeljárást is indított a szerdán délelőtt Hajdúszováton megfulladt 5 éves kisfiú halálesete pontos körülményeinek tisztázásáért

2024. Június 04. 14:05, kedd | Kék hírek

Bűnügyi felügyelet alá helyezték Gyárfás Tamást

A másodfokon eljáró Fővárosi Ítélőtábla az elsőfokú bíróság döntését megváltoztatva elrendelte Gyárfás Tamás elsőrendű vádlott bűnügyi felügyeletét a Fenyő János médiavállalkozó megöletése miatt indult ügyben kedden.