Városlista
2019. január 23, szerda - Zelma

Hírek

2016. Április 06. 14:09, szerda | Helyi
Forrás: police.hu

Garázdaság Szombathelyen

Garázdaság Szombathelyen

Tettlegességbe torkollott a vita Szombathelyen

Tettlegességbe torkollott a vita Szombathelyen két helyi lakos között 2016. április 5-én. Sz. István előzetes szóváltást követően bántalmazta vitapartnerét, ezért a 45 éves férfit a rendőrök előállították és kihallgatták. Vele szemben garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőlejárást indított a Szombathelyi Rendőrkapitányság.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Január 23. 13:31, szerda | Belföld

Lelőtt egy kutyát, fegyvereket és kábítószert tartott

Engedély nélkül tartott lőfegyverrel lőtte le szomszédja kutyáját egy férfi Medgyesbodzáson. A rendőrök a fegyverek és lőszerek mellett kábítószer gyanúját keltő anyagot is találtak a férfi házának melléképületében.

2019. Január 23. 12:28, szerda | Belföld

Több helyen megint egészségtelen a levegő

Több helyen egészségtelen a levegő minősége a magas szállópor-koncentráció miatt - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ szerdán az MTI-vel.

2019. Január 23. 11:33, szerda | Belföld

Áramütés után felgyógyult rétisast engedtek vissza a természetbe

Áramütés után felgyógyult rétisast engedtek vissza a természetbe, a ragadozó madarat a Kiskunsági Nemzeti Park, a Fővárosi Állat és Növénykert és a Szegedi Vadaspark együttműködésével sikerült megmenteni

2019. Január 23. 10:31, szerda | Kék hírek

Harminc liter ginát találtak két férfinál Vácon

Kábítószer-kereskedelem bűntettével vádol két váci férfit a járási ügyészség. A lefoglalt drogok – nagyrészt úgynevezett gina – több ezer adagra elegendő.