Városlista
2020. június 4, csütörtök - Bulcsú

Hírek

2017. Október 09. 18:13, hétfő | Belföld
Forrás: mti

Gázolt a vonat Rácalmás és Dunaújváros között

Gázolt a vonat Rácalmás és Dunaújváros között

Halálra gázolt egy férfit a vonat Rácalmás és Dunaújváros között hétfőn, Novajidrány és Hidasnémeti között pedig vonat ütközött teherautóval; mindkét vonalon 30-40 perces késésekre kell számítaniuk az utasoknak

- tájékoztatta Kavalecz Imre, a Mávinform sajtóügyeletese az MTI-t. Fejér megyében, Rácalmás és Dunaújváros között elgázolt egy embert a Déli pályaudvarról Dunaújvárosig közlekedő vonat. A hatósági intézkedések idején vonatpótló buszok viszik az utasokat. A Budapest-Pusztaszabolcs-Dunaújváros vonalon 30-40 perces késésekre kell számítani.

Borsod megyében, Novajidrány és Hidasnémeti között a Miskolcról közlekedő személyvonat összeütközött egy teherautóval egy jól működő fénysorompóval ellátott vasúti átjáróban. A balesetben nem sérült meg senki. Ezen a szakaszon is pótlóbuszok viszik az utasokat, akiknek 30-40 perccel hosszabb menetidőre kell számítaniuk a Miskolc-Hidasnémeti vonalon.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Június 04. 17:07, csütörtök | Belföld

Indokolt a járványügyi készenléti helyzet fenntartása

A koronavírus elleni védekezés második szakaszában is indokolt a járványügyi készültség fenntartása .

2020. Június 04. 15:01, csütörtök | Belföld

A kiskereskedelem élénkülésére számítanak az elemzők

A kiskereskedelmi forgalom májusi adatai már élénkülést mutathatnak az áprilisi mélypont után az MTI-nek nyilatkozó elemzők szerint.

2020. Június 04. 13:05, csütörtök | Belföld

Közösen fejlesztenek koronavírus elleni vakcinát a PTE kutatói egy osztrák céggel

A koronavírus elleni vakcina fejlesztésével kapcsolatos közös vállalkozásba kezd a Pécsi Tudományegyetem (PTE) Szentágothai János Kutatóközpont Virológiai Kutatócsoportja és a Cebina osztrák biotechnológiai cég

2020. Június 04. 10:08, csütörtök | Belföld

Drogdíler lakásában kutató rendőröktől akart kábítószert venni

A budapesti rendőrök egy kábítószer-kereskedő elfogását követően házkutatást tartottak a díler lakásán, amikor a gyanútlan „vevő” érkezett.