Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2012. November 17. 18:12, szombat | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Gigi csak a felnőtt férfiakkal érzi jól magát

Gigi csak a felnőtt férfiakkal érzi jól magát

Nem ciki az apuka.

Édesapja társaságával jár szórakozni az énekesnő
Felnőttek közt érzi csak jól magát Gigi
Radics Gigi, a Megasztár felfedezettje nem rejti véka alá: ő akkor érzi jól magát, ha negyvenéves emberek veszik körül. A népszerű énekesnő elárulta, szülei és azok barátai társaságában nőtt fel, és ragaszkodik társaságukhoz. Azt mondja, neki nincs szüksége arra, hogy saját korosztályával járjon bulizni, szórakozni.

– Hatéves korom óta arra készültem, hogy énekesnő legyek. Nyolcéves voltam, amikor komolyabban elkezdtem a zenével foglalkozni. Apukám akkor alapított nekem egy zenekart, akikkel együtt jártunk az országban fellépegetni. Az volt a nevük, hogy Black Café. Ők egyébként vendéglátó zenészként nélkülem is koncerteztek nyilván, és a mai napig rendkívüli barátságot ápolok velük – kezdte Gigi a Frizbi felvételén, és azt is elmesélte, nem érzi jól magát saját korosztálya társaságában, sokkal jobban megérti magát szülei barátaival.
– Körülbelül negyvenéves emberekből áll az egész zenekar. Mióta eszemet tudom, mindig a felnőttek körül járkáltam. Ők azok, akik a legjobb barátaim a mai napig. Gyakorlatilag édesapámmal egy társaságba járok szórakozni is. Azt hittem, a szüleim sokkal jobban fognak még félteni engem 16 éves koromban, de sokkal inkább én vagyok az, aki ragaszkodik a családjához. Nincsen igényem arra, hogy eljárjak bulizni, nekem az éneklés a szórakozás. Még nem voltam egyedül diszkóban egyetlen alkalommal sem, és nem is vágyom rá. Amikor sok a szabadidőm, és valamilyen programhoz van kedvem, édesapámékkal megyek. Egyelőre nem érzem cikinek, de lehet, hogy eljön az az idő is – tette hozzá a népszerű énekesnő

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.