Városlista
2020. március 28, szombat - Gedeon, Johanna

Hírek

2018. Május 11. 15:28, péntek | Belföld
Forrás: mti

Halálra gázolt a vonat egy embert Szentgotthárdnál

Halálra gázolt a vonat egy embert Szentgotthárdnál

Halálra gázolt a vonat egy embert péntek délután Szentgotthárd térségében, a nyílt vasúti pályán - közölte a katasztrófavédelem az MTI-vel.

A közlemény szerint a helyszínre a körmendi hivatásos tűzoltókat riasztották, a mentőkkel közösen ők emelték ki a vonat alól a sérültet, aki azonban meghalt a balesetben.

Rázó László, a GYSEV szóvivője azt közölte: a személyvonat az ausztriai Jennersdorfról Szentgotthárdra tartott, a baleset az országhatár és Szentgotthárd között történt.

A baleset miatt egy ideig Jennersdorf és Szentgotthárd között vonatpótló autóbuszokkal vitték az utasokat, de már újraindult a vonatközlekedés.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Március 28. 18:20, szombat | Belföld

Szijjártó: hosszú távra kell berendezkedni a járvány elleni védekezésben

A koronavírus elleni védekezésben hosszú távra kell berendezkedni, ez már beigazolódott, és a hosszú távú védekezést több területen kell végrehajtani - közölte a külgazdasági és külügyminiszter szombaton az MTI-vel.

2020. Március 28. 18:07, szombat | Belföld

Házhoz viszi a könyveket az időseknek több könyvtár

Házhoz viszi a könyveket az időseknek és a mozgásukban korlátozottaknak az ország több bibliotékája.

2020. Március 28. 16:08, szombat | Belföld

A bűnözők gyorsan alkalmazkodnak a válsághoz

A bűnözők gyorsan alkalmazkodnak a koronavírus-járvány okozta válsághoz, módosítják stratégiáikat a kialakult helyzet lehetőségeinek kiaknázására

2020. Március 28. 15:09, szombat | Belföld

Néhány nap alatt másfélszeresére nőtt a Digitális Összefogás felajánlásainak száma

A Digitális Összefogás kezdeményezés keddi bejelentése óta eltelt napokban a korábbi nyolcvan digitális felajánlás mellé újabb negyven érkezett - közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium szombaton az MTI-vel.