Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2018. Július 09. 12:00, hétfő | Belföld
Forrás: mti

Halálra verte és késelte a nőt, hogy kirabolhassa Csepelen - Vádat emeltek

Halálra verte és késelte a nőt, hogy kirabolhassa Csepelen - Vádat emeltek

Vádat emeltek hétfőn egy férfi ellen, aki a Fővárosi Főügyészség szerint tavaly májusban megölt egy nőt Csepelen, hogy megszerezze az értékeit - közölte a fővárosi főügyész az MTI-vel.

Ibolya Tibor a közleményben azt írta, hogy a 29 éves férfi anyagi gondokkal küzdött, amikor egy internetes oldalon megismerkedett a nővel. Néhányszor találkoztak a nő XXI. kerületi lakásán, a vádlott akkor felmérte a sértett anyagi helyzetét.

A vádirat szerint 2017. május 11-én kora este a férfi újra elment a nő lakására, hogy megszerezze az értékeit. Először ököllel többször megütötte, majd egy késsel támadt rá. A nő a bántalmazás következtében perceken belül meghalt.

A vádlott magához vette a nő készpénzét, mobiltelefonját, laptopját, fényképezőgépét és néhány ékszerét, majd távozott a lakásból. A laptopot és a fényképezőgépet már másnap eladta egy ismerősének.

A Fővárosi Főügyészség a férfi ellen nyereségvágyból, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntette miatt nyújtott be vádiratot és fegyházbüntetés kiszabását indítványozta.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.