Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2016. Március 23. 07:49, szerda | Bulvár
Forrás: mti

Harrison Ford ötödször is eljátssza Indiana Jonest, ha Spielberg rendezi

Harrison Ford ötödször is eljátssza Indiana Jonest, ha Spielberg rendezi

Harrison Ford ötödször is eljátssza Indiana Jonest a filmvásznon, ha az új produkciót megint Steven Spielberg rendezi.

A színész a BBC-nek beszélt a készülő Indiana Jones-epizódról, amely 2019-ben kerülhet a mozikba. A napokban egyébként Spielberg is arról beszélt, hogy Ford nélkül nem csinál új Indiana Jones-filmet.

"Mindig úgy gondoltam, eljön az alkalom, hogy egy új fim készüljön. De Steven (Spielberg) nélkül nem akartam forgatni, és jó forgatókönyv nélkül sem. Szerencsére úgy tűnik, mindkettő teljesülhet" - mondta Ford.

A filmsztár hozzátette, hogy a forgatókönyvön maga Spielberg dolgozik, ami garancia arra, hogy tetszeni fog.

Spielberg rendezte mind a négy korábbi Indiana Jones-filmet, az epizódok producere pedig minden alkalommal George Lucas volt.

Ford először az 1981-ben bemutatott Indiana Jones és az elveszett frigyláda fosztogatói című epizódban alakította a régészprofesszor-kalandort. A szerepet még háromszor játszotta el, legutóbb 2008-ban az Indiana Jones és a kristálykoponya királysága című részben.

Ford abból az alkalomból nyilatkozott a BBC-nek, hogy hamarosan DVD-n is megjelenik a Star Wars: Az ébredő Erő című film, amelyben Han Solót alakította.

Mikor arról faggatták, hogy Han Solo vajon visszatérhet-e a következő Star Wars-epizódban, annak ellenére, hogy Az ébredő Erőben meghalt, Ford azt válaszolta: "Az űrben minden lehetséges".

"Azt akartam, hogy Han Solo feláldozza magát más szereplők javára, hogy komolyra forduljon a történet" - mesélte a színész.

Ford arról is beszélt, hogy nem kötődik érzelmileg azokhoz a szerepekhez, amelyeket filmjeiben játszik. De reméli, hogy a közönséghez érzelmileg is közelebb hozza a figurákat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.