Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2014. November 20. 12:54, csütörtök | Sport
Forrás: Lenger Varga Péter

Hivatalos: Vettel a Ferrarinál folytatja az F1-et

Hivatalos: Vettel a Ferrarinál folytatja az F1-et

Bejelentette a Scuderia Ferrari hivatalosan is, hogy jövőre Fernando Alonso helyét Sebastian Vettel foglalja el az F1-es olasz istállónál. Minden idők legfiatalabb négyszeres világbajnoka három évre írt alá a Ferrarihoz.

Korábban már pletykaként szárnyra kapott a hír, miszerint Vettel a Ferrarinál folytatja Forma-1-es pályafutását jövőre, sőt még Red Bull-os csapatfőnöke, Christian Horner is elszólta magát. Így nagy meglepetést nem jelentett a Ferrari mai hivatalos bejelentése. Ezzel azonban már bizonyos, hogy Fernando Alonso távozik a csapattól, mivel a német jó barátja, Kimi Räikkönen csapattársa lesz. Vettel hároméves szerződést írt alá az olaszokkal.

Marco Mattiacci, a Ferrari csapatfőnöke elmondta, Vettel is és a Ferrari is már nagyon éhes a sikerre, így közös céljuk, hogy a lehető leghamarabb ismét a csúcson legyen a Scuderia.

Vettel a bejelentés kapcsán kifejtette, hogy már kicsi gyerekként is a Ferrari versenyzője szeretett volna lenni, hiszen legnagyobb példaképe, Michael Schumacher győzelmei többségét is a Ferrarival érte el.

Hírek szerint Alonso jövőre a már Honda motorral induló McLaren csapatához igazol.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:14, kedd | Sport

Bronzérem az Euro Trophy-n

Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Trophy után.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Sós Csaba: Milák egyedi utat jár, de jóval előrébb tart, mint amire számítani lehetett

A szövetségi kapitány szerint Milák Kristóf egyedi utat jár be, és az úszók pénteken zárult országos bajnokságán jobban teljesített, mint amire ő számított.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Cseh vezetés a prológ után, László Martinék másodikok

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Női kézilabda olimpiai selejtező - Magyarország-Svédország 28-25

A magyar női kézilabda-válogatott 28-25-re legyőzte Svédországot a debreceni olimpiai selejtezőtorna pénteki, második fordulójában, így csak akkor nem szerez kvótát, ha vasárnap öt vagy több góllal kikap Japántól.