Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2019. Augusztus 28. 16:00, szerda | Helyi
Forrás: (x)

Husqvarna Profinap az Andl Kft-nél - Nemcsak profiknak!

Husqvarna Profinap az Andl Kft-nél - Nemcsak profiknak!

Rajong a Husqvarna kerti gépekért? Vagy még csak most ismerkedik a svéd márkával?

A Husqvarna PROFINAPOT feltétlen írja be a naptárába, mert az Andl Kft. szeptember 3-ai eseményen az országban is egyedülálló választékkal, bemutatókkal és exkluzív ajánlatokkal találkozhat.

A Husqvarna teljes gép szortimentje megtekinthető és kipróbálható lesz, szeptember 3-án Pápán egy különleges “PROFINAP” keretei között, melynek professzionális hátterét az Andl Kft. fogja biztosítani.

A Husqvarna Profinap mindenki számára teljesen nyitott, remek lehetőséget biztosít a kertigépek szerelmeseinek, illetve azoknak, akik új gép beszerzését tervezi. Az eseményünk célja, hogy ne csak megtekinthetők legyenek a Husqvarna gépei, hanem a helyszínen szakértő segítségével kipróbálhatók, illetve minden Husqvarna gép az “utolsó csavarig” megismerhető legyen.

Az egész napot átívelő eseményen az önkormányzatok képviselői, illetve parkfenntartással, kertészettel foglalkozó cégek vezetői mellett a hobbi, otthoni felhasználókat is örömmel látjuk, hiszen a profi gépek mellett a Husqvarna “hobbi” vásárlói igényekre tervezett termékei is jelen lesznek. Sőt, a felnőttekkel kilátogató gyerekeknek is készülünk speciális, a Husqvarna gyerekeknek tervezett kerti gépeivel, melyet Ők is nyugodtan kipróbálhatnak!

A bemutatók, tesztek mellett speciális, csak az adott eseményre érvényes extra ajánlatokkal is készülnek az Andl Kft-nél, mely tényleg egyedülállóvá teszi a Profinapot!

MIkor lesz az esemény?
A programok, bemutatók szeptember 3-án délelőtt 9-től indulnak és délután 2-ig tartanak!

Hol lesz az esemény?
Pápa, Külső-Veszprémi út 64. (Andl Kft pápai üzleténél)

Belépés ingyenes. Előzetes információ kérés telefonon lehetséges: +3689 320-872

Kövess Facebook eseményünket ITT és értesüljön elsők között a legfrissebb hírekről, akciókról a Profinappal kapcsolatban!

Címkék: husqvarna, profilnap

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.