Városlista
2021. január 23, szombat - Zelma

Hírek

2012. Május 23. 14:25, szerda | Bulvár
Forrás: STOP / Orange

Ismét szabad préda az énekesnő

Ismét szabad préda az énekesnő

Katy Perry újra szingli lett, miután szakított rocker barátjával, Robert Ackyorddal.

Az I Kissed a Girl című számmal egy csapásra világhírűvé vált énekesnő alig egy hónapja kezdett randizgatni a Florence + the Machine együttes gitárosával. A pár a kaliforniai Coachella zenei fesztiválon mutatkozott először együtt.

"Az egész nem nagy ügy. Nem történt semmi tragédia, továbbra is beszélő viszonyban vannak. Egyszerűen arról van szó, hogy mindketten túlságosan is elfoglaltak most egy kapcsolathoz, így Katy inkább a szakítás mellett döntött" - mesélte a USMagazine-com oldalnak egy bennfentes.

Az énekesnő hivatalosan ugyanakkor még házas is, hiszen a bíróság várhatóan csak nyáron mondja ki a válást a humorista Russell Brand és közte. Talán némiképp beszédes, hogy a férfi azért adta be a válókeresetet tavaly év végén, mert alig látta Perry-t, aki számár úgy fest, a karrier egyelőre mindennél fontosabb.

Talán eme villámszakításnak is köszönhető, hogy az énekesnő a Billboard Music Awards vasárnapi rendezvényére már nem egy férfit, hanem 91 éves nagymamáját vitte magával.

Orange / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2021. Január 22. 19:10, péntek | Bulvár

Újabb Trónok harca-előzménysorozat készül

Újabb Trónok harca-előzménysorozat készül az HBO csatornánál George R. R. Martin A Hét Királyság lovagja című novelláskötete alapján.

2021. Január 21. 08:00, csütörtök | Bulvár

Először számoltak meg elefántokat a világűrből

Először sikerült megszámolni állatokat mesterséges intelligenciával összekapcsolt műholdkamerákkal nagy kiterjedésű földrajzi térségében, ami fontos lépés a veszélyeztetett fajok populációinak megfigyelése terén.

2021. Január 19. 11:00, kedd | Bulvár

Gal Gadot főszereplésével készül kémthriller a Netflixnek

A Netflix szerezte meg a Heart of Stone című kémthriller forgalmazási jogait, amelynek főszerepét az izraeli filmcsillag, Gal Gadot játssza - osztotta meg értesülését a deadline.com hollywoodi hírportál.

2021. Január 16. 18:06, szombat | Bulvár

Húszéves a Wikipédia, a világ hetedik leglátogatottabb honlapja

Megalakulásának 20. évfordulóját ünnepli pénteken a mindenki által szabadon szerkeszthető online világenciklopédia, a Wikipédia, a világ hetedik leglátogatottabb honlapja.