Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2011. Október 30. 07:53, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Julia Roberts megbukott

Julia Roberts megbukott

A világ sokáig legjobban fizetett filmszínésznőjének új filmje állítólag kész csőd.

Közös titkunk címmel alig két hete mutatták be Amerika-szerte a mozikban Julia Roberts régi-új filmjét, de hangos sikerről egyelőre nem hallani, inkább csak hümmögnek a kritikusok. Sokat elárul az is, hogy az eredetileg Fireflies (Szentjánosbogarak) című alkotást 2008-ban már bemutatták Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon is, de az Egyesült Államokban egészen idáig nem hozták forgalomba. A legtöbb bíráló a forgatókönyvíróra és a rendezőre hárítja a felelősséget, hiszen ők hozták össze a sokak szerint elnyújtott, unalmas történetet. Mások arra hivatkoznak, hogy a háromgyerekes anyukaként is gyönyörű, most 43 éves Juliához egyáltalán nem passzol a szerepe, sőt! Egyenesen bizarr, hogy a még mindig szexi színésznő a családi drámában egy olyan asszonyt alakít, akinek már felnőtt fia van - őt egyébként a most 34 éves Ryan Reynolds formálja meg. A filmbéli anya és a gyermek közt mindössze 8 év a korkülönbség, és ez a képtelenség valahogy visszaüt a vászonról. A színésznő egyelőre nem hallja meg a kritikát, ő bravúrnak gondolja teljesítményét. "A történetben 30 fölötti a fiam, ehhez képest én a forgatások idején áldott állapotban voltam, a jelenetek többségét már 6-7 hónapos terhesen készítettük. Kisfiam, Henry azóta már 4 éves, önállóan öltözködik. Hát nem fantasztikus?"

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.