Városlista
2020. október 21, szerda - Orsolya

Hírek

2011. Október 03. 07:41, hétfő | Belföld
Forrás: MTI

Kalózok bántak el a kormányfő Twitterével

Kalózok bántak el a kormányfő Twitterével

Feltörték a thai miniszterelnök Twitteres fiókját, és a politikáját bíráló megjegyzéseket tettek fel rá.

Jinglak Sinavatra mikroblogjában vasárnapra virradóra garázdálkodtak ismeretlen internetkalózok, és a tájékoztatási minisztérium megpróbál fényt deríteni a kilétükre - közölte Titima Csaiszeng kormányszóvivő.

A miniszterelnök fiókjában legalább nyolc üzenetet helyeztek el, amelyek alkalmatlansággal vádolják kormányát, és szemére vetik, hogy urambátyám-alapon osztja el az állásokat.

Jinglak Sinavatra pártja, a Pheu Thai elsöprő győzelmet aratott a júliusi parlamenti választáson. Sinavatra lett az ország első női miniszterelnöke. Bírálói azzal vádolják, hogy ő csupán testvére, Thakszin Sinavatra bábja. A kormányfő fivérét öt évvel ezelőtt puccsal távolították el a hatalomból, és korrupcióval vádolták, illetve azzal, hogy elkeseredett, néha erőszakos konfliktusokat gerjesztett ellenlábasai és hívei között. (rá)

MTI

Ezek érdekelhetnek még

2020. Október 21. 05:00, szerda | Belföld

Meghosszabbították a törlesztési moratóriumot

Az Országgyűlés kedden 2021. június 30-ig meghosszabbította a koronavírus-járvány miatt bevezetett törlesztési moratóriumot egyes kiemelt társadalmi csoportoknak és pénzügyi nehézséggel küzdő vállalkozásoknak.

2020. Október 21. 05:00, szerda | Belföld

Fertőtlenítésre hivatkozva próbálnak ismeretlenek lakóházakba bejutni

Fertőtlenítésre hivatkozva próbálnak fehérbe öltözött ismeretlenek lakóházakba bejutni

2020. Október 20. 17:02, kedd | Belföld

Véradásra buzdít az OVSZ

Várja a véradók jelentkezését az Országos Vérellátó Szolgálat, amelynek szakmai főigazgató-helyettese hétfőn az M1 csatornán hangsúlyozta:

2020. Október 20. 15:02, kedd | Belföld

Nem rázta meg a járványhelyzet a használtautó-piacot

A használtautó-piacot kevéssé rázta meg a koronavírus-járvány, a minőségi, egy-hét éves használt autókkal kereskedők számára még új vevőket is hozott a járványhelyzet - állapítja meg a DasWeltAuto.