Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2014. December 05. 16:27, péntek | Belföld
Forrás: MTI

Karbantartás miatt szünetel több mobilfizetéses szolgáltatás

Karbantartás miatt szünetel több mobilfizetéses szolgáltatás

Karbantartási munkálatok miatt 2014. december 7-én hajnali 2 óra 00 perc és 4 óra 00 perc között, 2 órán keresztül, a Nemzeti Mobilfizetési Rendszer teljes működése szünetel; ezért ez idő alatt a mobilfizetési szolgáltatások - az e-matrica, a viszonylati jegyvásárlás és mobilparkolás - nem érhetők el - közölte aNemzeti Mobilfizetési Zrt. pénteken az MTI-vel.

A tájékoztatás szerint a karbantartás érinti a mobilparkolás szolgáltatást, valamint az e-matrica és a HU-GO mobil viszonylati jegyvásárlást egyaránt.
A szolgáltató felhívja a figyelmet, hogy a nap 24 órájában - így a karbantartás ideje alatt is - díjköteles a parkolás Budapesten a Citadella parkolójában, Debrecenben a nagyerdei mélygarázsban és Zalaegerszegen a Kosztolányi Dezső utcai Csipke Parkolóházban. A parkolási díj sem mobilfizetéssel, sem interneten keresztül nem rendezhető ez idő alatt, a fizetés csak készpénzben történhet.
E-matrica vásárlásra sem lesz lehetőség az érintett időszakban. Autópálya matrica a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. éjjel-nappal nyitva tartó ügyfélszolgálatain és a benzinkutakon vásárolható. Továbbá a HU-GO viszonylati jegy mobilvásárlási szolgáltatást szintén érinti a karbantartás, melyről részletes tájékoztatás awww.hu-go.huweboldalon érhető el - olvasható a tájékoztatóban.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 06:00, kedd | Belföld

Látványos fotókon a Magyar Honvédség gyakorlata

2024. Április 29. 17:27, hétfő | Belföld

Állami látogatásra Magyarországra jön a kínai elnök

Sulyok Tamás köztársasági elnök és Orbán Viktor miniszterelnök meghívására állami látogatásra Magyarországra érkezik május 8-án Hszi Csin-ping kínai államfő

2024. Április 29. 15:00, hétfő | Belföld

EMBERTELEN PODCAST

AI-ok randiznak a Betone új podcastjában

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Belföld

Napos, száraz idő várható a jövő első felében

Napos, száraz, meleg idő várható a hét első felében, május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás.