Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2011. November 28. 07:53, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Keresztes Ildi sokkot kapott! Így éli túl

Keresztes Ildi sokkot kapott! Így éli túl

Hatalmas pofonként élte meg az X-Faktor mentora, amikor a férje közölte vele, hogy elköltözik otthonról. De igazán attól kapott sokkot, hogy mennyire szétcincálják a magánéletét.

Érthető, ha mindezek miatt igencsak furcsán viselkedik...

Hiába erősítették meg közeli ismerősök, hogy válófélben van Keresztes Ildikó és férje, sőt még maga Kicska László is elismerte, hogy elköltözött otthonról és van valakije (erről bővebben itt!), az énekesnő továbbra is tagad. A Fókusz kamerái előtt azt állította, hogy szó sincs válásról, csupán átmeneti nehézségeket kell megoldaniuk. Ahogyan lépten-nyomon hangoztatja azt is, hogy nem akar foglalkozni a körülötte kialakult hisztériával, egyedül az X-Faktorra, és különösen mentoráltjára, Baricz Gergőre akar koncentrálni. Legutóbb egy bulin is úgy tett, mintha az égvilágon semmi nem történt volna. A versenyből kiesett versenyzők szerveztek egy koncertet, amelyre Keresztes Ildit is meghívták. A mentoranya teljes erőbedobással énekelt a színpadon, bolondozott, és jókedvűen bújt az ismerőseihez. Csupán egyetlen egyszer lehetett látni, hogy elérzékenyül, de akkor is gyorsan összeszedte magát. Vagyis egész egyszerűen úgy viselkedik, mint aki nem akar tudomást venni a történtekről, inkább homokba dugja a fejét. Persze a munka és a barátok segíthetnek neki abban, hogy túlélje a legnehezebb időszakot, de azért ez a módszer csak felszínesen "gyógyítja" a lelki sebeket. Ahogy a sokk elmúlik, és Ildikó ráeszmél a valóságra, egyedül kell majd szembenéznie a mérhetetlen fájdalommal, és ki tudja, nem roppan-e össze alatta...

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.