Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2017. Október 12. 07:45, csütörtök | Belföld
Forrás: mti

Két holttestet emeltek ki a Balatonból szerdán, egy embert még keresnek

Két holttestet emeltek ki a Balatonból szerdán, egy embert még keresnek

Tihanynál hosszabb ideje vízben levő holttestet találtak szerdán, Balatonedericsnél pedig vízbe esett horgász halt meg, társát még keresik - közölte a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának szóvivője szerdán.

Tar Mihály az MTI-nek elmondta: balatonedericsi horgászok jelezték szerda délután a vízimentők központjának, hogy két társuk nem jött ki csónakjukkal a partra. Egyiküket a Balatoni Vízirendészeti Kapitányság munkatársai a vízen lebegve holtan találták meg. A másik férfi után a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának búvárszolgálata jelenleg is kutat, az üres csónakot már megtalálták.

A szóvivő tájékoztatása szerint ezzel egy időben Tihany-Sajkodnál egy horgász látott holttestet lebegni a vízen, a nádas szélén. Az ismeretlen, fürdőruhás, hosszabb ideje vízben levő férfi holttestét a vízimentők kiemelték a Balatonból és a partra vitték.

Címkék: balaton, holttest, horgász

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.