Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2011. November 20. 15:04, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Kiátkozták a mohamedánok VV Shadit - VIDEÓ

Kiátkozták a mohamedánok VV Shadit - VIDEÓ

A Villa különös, arab származású lakóját az ág is húzza. Nem elég, hogy ma este meg kell mérkőznie az egyszer már fölényesen nyertes VV Eszterrel, de meg is átkozták, ki is tagadták.

A bajt tulajdonképpen saját édesanyja hozta a fejére, aki rasszizmust, faji megkülönböztetést emlegetett, amikor a fiát hívta ki párbajra a villa ügyvédnője. Ennek kapcsán persze az is szóba került, hogy ők muszlimok vagyis mohamedánok. Ez pedig kiverte a biztosítékot a magyarországi igazhitűek között. Akadtak, akik a tévénézők milliói, azaz nagy nyilvánosság előtt elkövetett vallásgyalázás miatt átkot kértek a fejére. Ez a mohamedán vallásban igencsak súlyos büntetés, amiben fontos egyházi személyiségek tanácsának kell kimondani a végső szót. Az ügyben megszólalt a magyarországi iszlám egyház vezetője is, aki a következőket mondta. "Nem tudom, hogy ez a fiú hogyan él az iszlám szerint, mert ha úgy élne be se ment volna ebbe a műsorba. Mindenütt kamerák vannak, márpedig az iszlámban van egy alapfokú szemérmesség, hogy ország-világ előtt nem fogok levetkőzni. Azt sem hallottam még senkitől, hogy látták volna imádkozni a villában. Azt viszont már hallottam, hogy alkoholt ivott. Akkor miről beszélünk? Nem mondhatom, hogy ő nem muszlim, mert nem tudhatjuk, hogy mi van a lelkében, de az hogy jelentkezett egy ilyen műsorba és amit ő ott csinál, az iszlámellenes."

Címkék: valóvilág, VV Shadi

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára