Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2021. November 10. 16:08, szerda | Belföld
Forrás: infovárosok/ugyeszseg.hu

Kifogyott az üzemanyag, lopott magának - VIDEÓ

Kifogyott az üzemanyag, lopott magának - VIDEÓ

Lopás miatt a Tatabányai Járásbíróság pénzbüntetést szabott ki azzal a férfival szemben, aki üzemanyag töltő állomás helyett egy teherkocsiból lopva tankolta meg az autóját.

A vádirat szerint a férfi március 9-én éjjel a márkás személykocsijával Tatabányáról elindult az oroszlányi lakóhelyére, amikor észrevette, hogy az autójában lévő üzemanyaggal nem tud hazamenni. Az elkövetőnél pénz nem volt, ezért Tatabányán a Május 1. park melletti parkolóban álló teherkocsi mellé állt.

A férfi az autójából elővett egy kannát és slagdarabot, majd a teherautó zárt tanksapkáját a nála lévő csavarhúzóval felfeszítette és az üzemanyag tartályból 38 liter, 15.770 forint értékű gázolajat szívott ki, melyet a kocsiba töltött. A teherautó tanksapkájának felfeszítésével 4880 forint kárt okozott – közölte az ügyészség.

Hozzátéve, hogy a bíróság most a férfit 150 ezer forint pénzbírságra ítélte. A büntetővégzés jogerős, azt az ügyész is tudomásul vette.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 07:49, hétfő | Belföld

Vonat elé hajtott egy kamion Baján

Személyvonat elé hajtott egy kamion hétfő reggel Baja térségében, az 55-ös főút 106-os és 107-es kilométere közötti vasúti átjáróban;

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során