Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2011. Augusztus 13. 14:49, szombat | Bulvár
Forrás: STOP

Laár András még sosem kapott ennyi csókot

Laár András még sosem kapott ennyi csókot

Nem mindennapi meglepetéssel készültek a KFT zenekar tagjai frontemberük, Laár András születésnapjára.

Az Afrika című sláger óta tudjuk, hogy az énekes egy négercsókért mindenét odaadná. A dalszöveg sorain felbuzdulva az ünnepelt kollégái úgy döntöttek, hogy eleget tesznek Laár óhajának.

 

Laár András kedvenc zuglói éttermében ülte meg 56. születésnapját. Legnagyobb meglepetésére különleges ajándék várta, zenész társai, Bornai Tibor és II. Lengyelfi Miklós ugyanis fejenként 56 darab négercsókkal kedveskedtek a születésnaposnak. Az ötlet az "Afrika" című dalszövegből ered, de természetesen az sem volt utolsó szempont, hogy Laár valóban imádja a csokoládés édességet. Ekkora adagot azonban lehetetlenség egyszerre elfogyasztani, így az énekes nagy örömére, azután is bőven maradt az édes négercsókokból, hogy mindenkit illendően megkínált. A zenekar dobosa, Márton András igazoltan hiányzott a jeles napról, hiszen jól megérdemelt nyaralását tölti a Balatonon, mielőtt gőzerővel belevág a decemberi nagykoncertjük terveinek megvalósításaiba.

- Nagyon jól esett, hogy ilyen frappáns, igazi KFT-s ajándékkal leptek meg. Persze kíváncsiak voltak, odaadom-e mindenem - nevetett Laár. - Pontosan már nem emlékszem, mikor kóstoltam meg a négercsókot életemben először, de a nyolcvanas évek óta a kedvenc desszertjeim közé tartozik. Mivel hatalmas mennyiséget kaptam, így a vendégeket is megkínáltam, én pedig azonnal el is fogyasztottam jó néhányat! - mondta mosolyogva a művész.

- Nagyon kellemesen telik a születésnapom, a mai nap folyamán már több meglepetést is bezsebeltem. Ezt a napot a feleségemmel, a középső fiammal és a KFT tagokkal töltöm, holnap pedig a kisfiammal és a volt nejemmel ünnepelünk - tette hozzá az énekes, akinek Facebook oldalán 700 rajongója gratulált a jeles napon.

Laár Andrásra a születésnapi lazítás után újra sűrű időszak vár, hiszen a december 28-i jubileumi nagykoncertjük előkészületei már javában folynak. Az Ufóshow elnevezésű koncert nemcsak a közkedvelt KFT dalokkal, hanem látványos meglepetéseivel is elkápráztatja majd a közönséget.

STOP

Címkék: Laár András

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára