Városlista
2020. augusztus 13, csütörtök - Ipoly

Hírek

2013. Szeptember 26. 05:00, csütörtök | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Leerőszakolta terhes barátnője torkán az abortusztablettát

Leerőszakolta terhes barátnője torkán az abortusztablettát

A 19 hetes, egészséges magzat élve született, de csak 10 percet élt.

Az afgán sofőr kikötözte terhes szeretőjét, majd bevetette vele a tablettát, amely miatt el is vetélt a 19 hetes terhes nő.

A 29 éves Ahmed Raofit hat évre börtönözték be tette miatt. A férfi megkötözte 39 éves barátnőjét, majd kényszerítette, hogy nyelje le a tablettát. A nő órákkal később megszülte a 19 hetes élő és lélegző magzatot, amelyet viszont a mentők sem voltak képesek megmenteni. A magzat csupán 10 percet élt.

Ahmed elképesztően dühös lett barátnőjére, amikor kiderült, hogy meg akarja tartani gyermekét. Elhatározta, hogy meg fogja ölni a magzatot. Nem kellett sokat keresgélnie, hogy az interneten találjon abortusz tablettákat, amelyeket online meg is rendelt. Később szeretője lakásán kényszerítette a nőt arra, hogy vegye be a tablettákat, amelyeket a magzat halálát okozták.

A férfit hat évre ítélte el a bíróság. Kiderült, hogy Ahmednek felesége is van, az áldozatul esett nő csupán a szeretője volt. Az áldozat is tisztában volt azzal, hogy nős a férfi, azonban nem keresett komolyabb kapcsolatot. Ahmed valószínűleg családi állapota miatt is esett kétségbe, hiszen nem akarta, hogy felesége számára is kitudódjon az ügy. Először abortuszra küldte szeretőjét, ám az nem volt hajlandó elmenni. Azonban most Ahmednek kell felelnie borzalmas tettéért.

Címkék: abortusz, magzat, színes, terhes

Ezek érdekelhetnek még

2020. Augusztus 11. 17:19, kedd | Bulvár

Andonik 4s vendége Sipos F. Tamás - VIDEÓ

Mi lesz a sorsa a szórakoztató iparnak, ha augusztus 15. után nem lehet rendezvényeket szervezni? Focimeccsekre miért lehet járni, koncertekre pedig miért nem?

2020. Augusztus 11. 16:06, kedd | Bulvár

Nagyragadozók ürülékéből jut pénzhez egy, a járvány miatt bevétel nélkül maradt német cirkusz

Nagyragadozók - macskák és más kisebb ragadozók távoltartására alkalmas - ürülékéből jut pénzhez egy, a járvány miatt bevétel nélkül maradt német cirkusz.

2020. Augusztus 11. 08:07, kedd | Bulvár

Puskás Ferenc bekerül a legnépszerűbb focis videójáték legendái közé

Puskás Ferenc bekerül a legnépszerűbb labdarúgó-videójátékban a FIFA legendái közé.

2020. Augusztus 11. 07:01, kedd | Bulvár

Andonik Jako Sport vendége Cory a Happy Gang-ből - VIDEÓ

Mivel tartja formában magát Cory a Happy Gang-ből? Hogyan tartsuk magunkat fiatalon? Válaszok a videóban!