Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2017. Május 23. 18:17, kedd | Külföld
Forrás: mti

Lemondta liverpooli koncertjét a Take That a manchesteri robbantás miatt

Lemondta liverpooli koncertjét a Take That a manchesteri robbantás miatt

Lemondta kedd estére tervezett liverpooli koncertjét a Take That a hétfő esti manchesteri robbantás áldozatai iránti tiszteletből.

Az Ariana Grande amerikai popénekes hétfő esti fellépése után elkövetett terrortámadásban 22-en meghaltak és 59-en megsebesültek a Manchester Arénában.

A Take That, mely az elmúlt héten ugyanezen a helyszínen adott koncertet, az áldozatok és családjuk iránti tiszteletből mondta le a fellépést. "Gondolataink és imáink veletek vannak" - olvasható a zenekar közleményében.

A Gary Barlow, Mark Owen és Howard Donald alkotta zenekarnak a hét további részében három fellépése lenne a manchesteri arénában, egyelőre nem közölték, megtartják-e azokat a koncerteket - írta a BBC hírportálja.

A hétfői tragédia miatt Nagy-Britannia több helyszínén felülvizsgálják a biztonsági intézkedéseket. A londoni O2 aréna, ahol a tervek szerint csütörtökön és pénteken is fellép Ariana Grande, közölte: fokozták a biztonsági ellenőrzéseket. Arról nincsen információ, az énekesnő folytatja-e európai turnéját.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 15. 06:00, hétfő | Külföld

Kisebb földrengés volt Ausztriában

Kisebb földrengés volt vasárnap Ausztriában, a magyar határhoz közel eső térségben.

2024. Április 15. 06:00, hétfő | Külföld

Iráni drón- és rakétatámadás - A Biztonsági Tanács rendkívüli ülésen tárgyal a támadásról

Az ENSZ Biztonsági Tanácsa rendkívüli ülést tart az Irán által Izrael ellen indított drón- és rakétatámadások nyomán, miközben a G7-csoport is tanácskozik vasárnap a kialakult helyzetről.

2024. Április 12. 06:00, péntek | Külföld

Moszkva nem vesz részt a Zelenszkij-féle béketervről tartandó tanácskozáson

Oroszország nem vesz részt a Volodimir Zelenszkij ukrán elnök béketervéről Svájcban megrendezendő tanácskozáson - közölte Marija Zaharova orosz külügyminisztériumi szóvivő csütörtökön a Telegram-csatornáján.