Hírek
2016. December 04. 12:54, vasárnap |
Életmód
Forrás: mti
Majdnem csak karácsonykor eszünk halat
Az egész éves magyarországi édesvízihal-fogyasztás 70 százaléka a karácsonyi időszakra esik - mondta Magos Zoltán, a Pesti Vigadó Étterem séfje vasárnap az M1 aktuális csatornán.
A séf elmondta, hogy Magyarországon a karácsonyi menü általában pulykából, halászléből, töltött káposztából áll. Hozzáfűzte, gyorsabban készül el a menü, ha az ember valamilyen tengeri halat süt, illetve ha a halászlét nem szegedi, hanem bajai módon főzi.
Ezek érdekelhetnek még
2024. Május 03. 05:00, péntek | Életmód
Fonogram-életműdíjat kapott az Edda Művek, Müller Péter Sziámi és Galler András
Fonogram-életműdíjat kapott az idén 50 éves Edda Művek, Müller Péter Sziámi és Galler András Indián - közölte a díj kommunikációjával foglalkozó cég csütörtökön az MTI-vel.
2024. Május 02. 15:23, csütörtök | Életmód
Látványos csillaghullás várható május első hétvégéjén
Az év egyik legszebb meteorraja, az Éta Aquaridák csillaghullása lesz látható vasárnap hajnalban.
2024. Április 30. 13:39, kedd | Életmód
Megkezdődött a MOHU textilgyűjtőkonténer-telepítési programja
Megkezdődött a MOHU Mol Hulladékgazdálkodási Zrt. textilgyűjtőkonténer-telepítési programja - közölte a cég kedden az MTI-vel.