Városlista
2019. június 25, kedd - Vilmos

Hírek

2011. Augusztus 07. 07:49, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Manipulálták a Mizut?

Manipulálták a Mizut?

Tízmilliónál is többen kattintottak Fluor Mizujának videoklipjére az interneten. Tényleg ekkora rajongótábora lenne Fluornak? Az RTL Klub Fókusza utánajárt, lehet-e manipulálni a letöltésszámlálást.

Fluor Tomi Mizu című számát szinte korosztálytól függetlenül mindenki ismeri. Ez természetesen nem jelenti azt, hogy akik ismerik a dallamot és szöveget, egyértelműen rajongók lennének. A szakértők szerint a közösségi oldalak térhódítása miatt, az is rákattint egy videóra, aki amúgy máshol nem nézné meg azt.

A Fókusz riportjából kiderült, hogy a legnagyobb videómegosztó site, a Youtube üzleti titokként kezeli, hogy miként számolja a nézettséget, de az biztos, hogy majdnem végig kell nézni a felvételt, hogy ugorjon a számláló.

Pánczél Zoltán, IT szakember, hacker arról mesélt, hogy aki kicsit is jártas a számítástechnikában, az maximum fél óra alatt elkészít egy aztán magától működő internetes alkalmazást, ami nagyon rövid időn belül rengeteg kattintást generál.

Címkék: fluor

Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 24. 07:12, hétfő | Bulvár

A Toy Story 4 könnyedén tört az észak-amerikai mozis toplista élére

Ugyan többet vártak tőle, 118 millió dolláros (33,6 milliárd forintos) hétvégi jegyárbevételével mégis könnyedén nyerte meg az észak-amerikai mozis hétvégét a Pixar családi animációja, a Toy Story 4.

2019. Június 22. 17:00, szombat | Bulvár

Az okosgumik fejlesztésére koncentrál a jövőben a Bridgestone

Az okosgumik fejlesztésére koncentrál a jövőben a Bridgestone, amely nemcsak a flottakezelőknek, hanem a magánvásárlóknak is szeretne a közeljövőben adatokat közlő abroncsokat értékesíteni.

2019. Június 21. 08:56, péntek | Bulvár

Aranyérmes sportolók lepték meg a hátrányos helyzetű gyermekeket

Fodor Rajmund, Kokó, Verrasztó Dávid és Madaras Norbert sportsikerükről is meséltek a kicsiknek

2019. Június 20. 19:02, csütörtök | Bulvár

Ed Sheeran új lemezén világsztárok sora szerepel

Cardi B, Bruno Mars, Stormzy és még számos világsztár énekes és rapper működik közre Ed Sheeran új, No 6 Collaborations Project című új lemezén, amely július 12-én kerül a boltokba.