Városlista
2019. augusztus 24, szombat - Bertalan

Hírek

2011. Augusztus 07. 07:49, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Manipulálták a Mizut?

Manipulálták a Mizut?

Tízmilliónál is többen kattintottak Fluor Mizujának videoklipjére az interneten. Tényleg ekkora rajongótábora lenne Fluornak? Az RTL Klub Fókusza utánajárt, lehet-e manipulálni a letöltésszámlálást.

Fluor Tomi Mizu című számát szinte korosztálytól függetlenül mindenki ismeri. Ez természetesen nem jelenti azt, hogy akik ismerik a dallamot és szöveget, egyértelműen rajongók lennének. A szakértők szerint a közösségi oldalak térhódítása miatt, az is rákattint egy videóra, aki amúgy máshol nem nézné meg azt.

A Fókusz riportjából kiderült, hogy a legnagyobb videómegosztó site, a Youtube üzleti titokként kezeli, hogy miként számolja a nézettséget, de az biztos, hogy majdnem végig kell nézni a felvételt, hogy ugorjon a számláló.

Pánczél Zoltán, IT szakember, hacker arról mesélt, hogy aki kicsit is jártas a számítástechnikában, az maximum fél óra alatt elkészít egy aztán magától működő internetes alkalmazást, ami nagyon rövid időn belül rengeteg kattintást generál.

Címkék: fluor

Ezek érdekelhetnek még

2019. Augusztus 21. 11:16, szerda | Bulvár

Először figyelhették meg, ahogy egy feketelyuk \"felfal\" egy neutroncsillagot

Először figyelhették meg tudósok, amint egy feketelyuk \"felfal\" egy neutroncsillagot. A kozmikus esemény feltehetőleg mintegy 900 millió éve történhetett -

2019. Augusztus 12. 08:08, hétfő | Bulvár

Továbbra is a kasszasikerlista élén áll a Halálos iramban: Hobbs & Shaw

Bár számos új film forgalmazását kezdték meg a hétvégén az észak-amerikai mozik, a Universal stúdió Halálos iramban: Hobbs & Shaw című filmje megtartotta vezető helyét a kasszasikerlisták élén.

2019. Augusztus 10. 12:02, szombat | Bulvár

Országos Beatles Találkozó lesz a fővárosban

Immár negyedik alkalommal rendezik meg az Országos Beatles Találkozót. Az esemény, amelynek fővédnöke Iain Lindsay, az Egyesült Királyság budapesti nagykövete, vasárnap lesz az óbudai Kobuci Kertben.

2019. Augusztus 10. 07:09, szombat | Bulvár

Sziget szervezői felkészültek a következő napok hőségére

A Sziget szervezői felkészültek a következő három napban várható nagy hőségre, számos intézkedéssel segítik a fesztiválozókat a 30 Celsius-fok feletti hőmérséklet elviselésében