Városlista
2020. június 1, hétfő - Tünde

Hírek

2011. Augusztus 07. 07:49, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Manipulálták a Mizut?

Manipulálták a Mizut?

Tízmilliónál is többen kattintottak Fluor Mizujának videoklipjére az interneten. Tényleg ekkora rajongótábora lenne Fluornak? Az RTL Klub Fókusza utánajárt, lehet-e manipulálni a letöltésszámlálást.

Fluor Tomi Mizu című számát szinte korosztálytól függetlenül mindenki ismeri. Ez természetesen nem jelenti azt, hogy akik ismerik a dallamot és szöveget, egyértelműen rajongók lennének. A szakértők szerint a közösségi oldalak térhódítása miatt, az is rákattint egy videóra, aki amúgy máshol nem nézné meg azt.

A Fókusz riportjából kiderült, hogy a legnagyobb videómegosztó site, a Youtube üzleti titokként kezeli, hogy miként számolja a nézettséget, de az biztos, hogy majdnem végig kell nézni a felvételt, hogy ugorjon a számláló.

Pánczél Zoltán, IT szakember, hacker arról mesélt, hogy aki kicsit is jártas a számítástechnikában, az maximum fél óra alatt elkészít egy aztán magától működő internetes alkalmazást, ami nagyon rövid időn belül rengeteg kattintást generál.

Címkék: fluor

Ezek érdekelhetnek még

2020. Május 30. 08:57, szombat | Bulvár

Győrfi Pál és a sportok - VIDEÓ

Melyik sport Győrfi Pálnak a kedvence? Hogy sikerült neki az Andonik Jako Sport kihívása? A videóból minden kiderül!

2020. Május 29. 17:08, péntek | Bulvár

Jövő héten közzéteszik a Cannes-i versenyprogramba beválogatott filmek listáját

Bár a 73. cannes-i filmfesztivált a koronavírus-járvány miatt a megszokott formájában nem tartják meg, a hivatalos versenyprogramba beválogatott mintegy 50-60 film listáját a seregszemlét megelőző,

2020. Május 29. 10:20, péntek | Bulvár

Zuckerberg: a közösségi platformoknak nem szabad az igazság döntőbíráiként fellépniük

A közösségi platformoknak nem szabad az igazság döntőbíráiként fellépniük mindenben, amit az emberek az interneten kifejtenek

2020. Május 27. 14:01, szerda | Bulvár

Megvan Tom Cruise szupertitkos űrfilmjének a rendezője is

Doug Liman fogja rendezni Tom Cruise tervezett űrfilmjét, amelyet, legalábbis részben, a Nemzetközi Űrállomáson (ISS) fognak forgatni.