Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2011. Július 09. 14:17, szombat | Belföld
Forrás: OrientPress

Már elfogytak a bérletek a Soundra

Már elfogytak a bérletek a Soundra

Már az első napon majdnem teltház volt a Heineken Balaton Soundon.

 

Az indító napon elfogytak a bérletek, s a napijegyből is csak pár száz maradt a pénztárakban. 27 ezren voltak csütörtökön a zamárdi szabadstrandon.

Óriási a buli a zamárdi szabadstrandon, valóban itt van mindenki, aki számít. Olyannyira nagy az érdeklődés, hogy már a nyitónapon elfogytak a bérletek, péntektől már csak napijegyeket lehet kapni a Heineken Balaton Soundra, ami idén ötödik alkalommal hívja a Balaton-partra a látogatókat. A napi látogatószámot – a bent dolgozókkal együtt – 27500-ban maximalizálták a fesztivál rendezői, úgyhogy az első napon pár száz híján teltház is volt.

A második napon a Pannonia Allstars Ska Orchestra koncertjével kezdődik a nap a fesztivál legnagyobb színpadán. Krisáék délutáni ska fiesztája után ismét a hip-hop-é a főszerep a Heineken Nagyszínpadon, hiszen fél hétkor már a fantasztikus OutKast-páros egyik tagja, Big Boi lép fel a helyszínen. Big Boi hip-hop bemutatója után egy vérbeli popsztárt láthattok a HBS Nagyszínpadán. Mika a kortárs könnyűzene egyik legtehetségesebb előadója, aki várhatóan legnagyobb slágereit előadva szórakoztat majd minket este nyolctól, a Portishead koncertje előtt. A Portishead a bristoli trip hop legragyogóbb ékköve, egy párhuzamos világból idekerült monolit, melynek csodálatosan csillogó, éjfekete felületein megjelenik mindaz, ami a kortárs zenében igazán fontos: miniatűr és monumentális, szomorú és magasztos -írják közleményükben a szervezők.

OrientPress Hírügynökség
Kép: OrientPress Hírügynökség / archívum
 

Címkék: undefined

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.

2024. Április 18. 14:27, csütörtök | Belföld

Kis és közepes vállalkozók kaphatnak teret az eMagon

Együttműködést kötött a VOSZ és az eMAG a magyar kkv-k online értékesítési csatornáinak fejlesztésére